Pioneer DEH-2300UB - audio

Odpovědět
krupy
Nováček
Nováček

Pioneer DEH-2300UB - audio

Příspěvek od krupy » 30.05.2011 21:01

Zdravím, docela mi zabralo vyhledávání, kde jsem něco našel (samozřejmě mi to pomohlo), ale mám stále některé otázky, které jsem nedohledal (třeba tu jsou) a zajímají mě odpovědi. Již několik dní mám autorádio - Pioneer DEH-2300UB. Měl jsem ho v Octávii a byl jsem spokojen, ale teď jsem koupil FoFo1 (1999, Kombi) a když jsem vyndával originální rádio, byl jsem překvapen koncovkami.

Chci se zkrátka zeptat, zda jsou redukce, které jsou kompatibilní s ovládáním autorádia pod volantem? Na e-shopech jsem našel různé Fordovský redukce, ale vždy mi přišlo, že ta redukce není celá, že je zapotřebí ještě něco.

Když jsem prohledával fórum, našel jsem pár odkazů, avšak byli "mrtvé", kdyby někdo byl ochotný a poslal mi odkaz na nějaké redukce + vysvětlil mi, zda funguje autorádio i s páčkou pod volantem, byl bych hrozně vděčný. Pokud funguje, zase bych byl rád za odkazy, kde můžu koupit komplet redukci, aby vše šlo a tak.

Postupem času bych chtěl osadit auto lepším audiem, na což by toto rádio mohlo být dostačující, ale zase si nevím rady, který repro a tak. Chápu, že je tu toho plno, ale nějaký reference, rady, tipy - všechno uvítám. Když mi třeba poradíte, podělíte se, co hraje pěkně, co nemám kupovat. Docela dbám na ceny, kdybych měl neomezený rozpočet, dokázal bych si vybrat dokonale sám.

BTW: jsem celkem laik.

Díky za odpovědi.

S pozdravem,
Krupy.

bigolin
Nováček
Nováček

Re: Pioneer DEH-2300UB - audio

Příspěvek od bigolin » 10.06.2011 20:46

Tady jsou redukce i na ovladani pod volantem. Ja ji mam taky od nich,ale na Alpinu a funguje bez problemu.
Po objednani to bylo do dvou dnu doma.

http://www.tme.eu/html/CZ/_framesymbol/ ... pelny.html
Focus combi 1,6 16V 08/2001
Obrázek

krupy
Nováček
Nováček

Re: Pioneer DEH-2300UB - audio

Příspěvek od krupy » 12.06.2011 00:44

Super, hned to objednám ;-) díky.

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“