Ahoj, kde máte umístěnou navigaci? Koupil jsem si držák a mám možnost ho buď uchytit pomocí přísavky na sklo (kde je nejlepší místo?) a nebo pomocí lepivé podložky na palubku. Moc mě nenapadá, kde je nejlepší držák uchytit.
Ještě jedna otázka. Necháváte tam držák (přísavku) stále nebo ho sundaváte?
Díky
Umístění navigace (MK4)
- pkadecka
- Test driver
Re: Umístění navigace (MK4)
Držák sundávám, on by tam stejně nevydržel a časem by upadnul, ta přísavka na skle asi netěsní 100%, ale hlavně by to mohlo lákat zloděje - když je tam přísavka, co když je někde v přihrádce i navigace?
Mám focuse MK1 a navidaci dávám doleva na sklo, uprostřed bych na ni nedošáh rukou. Kdyby to samolepící kolečko lepilo na palubku, měl bych ji asi na palubce, ale nedrží mi tam, palubka neni rovná a nějak na to ta samolepící oboustranná páska nechytá.
Mám focuse MK1 a navidaci dávám doleva na sklo, uprostřed bych na ni nedošáh rukou. Kdyby to samolepící kolečko lepilo na palubku, měl bych ji asi na palubce, ale nedrží mi tam, palubka neni rovná a nějak na to ta samolepící oboustranná páska nechytá.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
-
- Nováček
Re: Umístění navigace (MK4)
Díky. Já si jen nedokážu představit, jak tam potom ta přísavka může držet, když bych jí často sundaval a nandaval... To by se mi právě líbilo nejvíc. Při použití navigace jen přilepit přísavku na sklo a po jízdě zase sundat.