Když ale zapnu výstražné blinkry, tak nebliká, bliká jen ten trojúhelník na spínači. Poraďte někdo...
  Když ale zapnu výstražné blinkry, tak nebliká, bliká jen ten trojúhelník na spínači. Poraďte někdo... 

A máte jí tam všichni nebo jen někdo? U některých fotek interiérů na netu se mi zdálo, že tam vůbec není.pelen píše:Prosel jsem ted dostupne manualy vcetne dvou anglickych a nikde neni popsana dalsi funkce kontrolky vystraznych svetel.
 Ale je pravda, že tažné mám, takže by to mohlo souviset s tím. Zajímalo by mne to..
 Ale je pravda, že tažné mám, takže by to mohlo souviset s tím. Zajímalo by mne to.. 

Mluvíme o kontrolce, kterou já mám umístěnou přímo na spínači výstražných blikačů, napravo od symbolu trojúhelníku. Je to taková čiřá kontrolka, je to originál, ne dodělávaný, to je vidět. Můžu to vyfotit a hodit to sem.Tad píše:Abych řekl pravdu, vůbec nevim o jaký kontrolce tady mluvíte

Aha, takze dalsi kontrolka. Ja myslel ta v tom trojuhelniku. Tazne mam take, ale dalsi kontrolku ne.Hurvajs píše:Mluvíme o kontrolce, kterou já mám umístěnou přímo na spínači výstražných blikačů, napravo od symbolu trojúhelníku. Je to taková čiřá kontrolka, je to originál, ne dodělávaný, to je vidět. Můžu to vyfotit a hodit to sem.Tad píše:Abych řekl pravdu, vůbec nevim o jaký kontrolce tady mluvíte

Ale ne, tu nemyslím. Má ještě jednu přímo v tom spínači varovných blinkrů. Asi to budu muset vyfotit a hodit sem. A ještě mne napadlo, jestli to nemají jenom výbavy Ghia....pelen píše:Kontrolka vedle trojuhelniku je jen kontrolka pro imobilizer.
 Přidejte svoje poznatky i ostatní
 Přidejte svoje poznatky i ostatní 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host