Cely narod si dela legraci z vietnamskych trhovcu a jejich "marketingovych metod" ale ve srovnani s bazaristy jsou to bridilove s chudym repertoarem.
Nepripraveny clovek muze zaznamenat naznak technickeho problemu ale take muze snadno uverit tem blbostem, kterymi je bazarista oduvodni a koopit auto, do ktereho na oprava da do pul roka jeho cenu, popripade se podivi, az prijde cas STK.
Urcite jsem jeste neslysel vsechno ale to co jsem slysel je pricinou toho ze neverim nicemu co rikaj a bazarista je pro me clovek, ktery si ze me po zapujceni klicu uz jenom dela prdel.
Je me jasne, ze 10 let stare auto je 10 let stare auto ale pokud nekdo normalni jezdi s autem, ve kterem se nechce zabit, tak se o nej stara a je nesmysl, aby na tom aute byly vsechny veci, ktere se meni pri vetsich udrbach zrale na vymenu - nektere ano ale ne vsechny. Je me taky jasne ze pred tim nez auto prodam na nem neudelam servis za 20 000.
Bohuzel mam spatnou pamet, takze si na vsechny hlasky bazaristu tedko nevzpomenu ale jen namatkou.
- Spojka zabira temer az na konci. Bazarista: je to o zvyk, na to si zvyknete...
- z klimatizace fouka pri max jen nepatrne chladnejsi vzduch nez je venku: bazarista: no vidite i klimatizace funguje ale ja ji stejne nepouzivam, je o nastydnuti.
- vyfuk je pri 3000ot/min vyrazne slyset a pri zvysovani cca do 3500 si obcas prdne: bazarista: takhle to turovat na miste je nesmysl, ve skutecnosti takovahle situace nikdy nenastane, ten zvuj je normalni...
pokud mate nejake podobne hlasky, tak si je s radosti prectu

jeste me napada, ze nekolikrat me bazarista rikal, ze zvuk pri brzdeni jsou orezle brzdy od dlouheho stani a ze se to po par kilometrech spravi. Ja, jelikoz prechazim z 20 let stare Sierry, tak jsem ten zvuk ani nezaznamenal ale urcite to bude nejaka dalsi kulisarna.