no já si myslím, že je to tak v autoškole neučili, ale teď když už mají papíry, tak to jsou zřejmě kingové a patří jim světPedroH píše:Něco podobného jsem viděl včera večer u Kauflandu taky - míst asi 6 ke kraji, přijel bílý kombík Ford Mondeo - starší typ (Pelen to nebyl) a vystupovali z toho hodně mladí kluci - bych tipnul, že řidičák měli ještě mokrý a od deště to nebylo
. No a zaparkovali to uhlopříčně přes 2 stání!!! Kdybych měl foťák, tak to vyfotím, stálo to za to...Jestli takhle učí jezdit v autoškole, tak abych si svého Fofo nechal obrnit, páč nevím, kde mi ho kdo odře....Nejlepší na tom všem byl frajerský způsob vystupování z auta u řidiče, se zapálenou cigaretou samozřejmě a nedopalek hodil na zem, aniž ho uhasil...
no to vlastně nemusíš zákon dodržovat, když tím nikoho neohrožuješ ani neomezuješCoolXman píše:Skoro bych se zastal,
jestli je jediny problem ze slecna nebo pani nezaparkovala do pruhu a precuhuje pres dva, tak bych to zase moc neresil, specialne kdyz je vsude okolo dost mista. Nejsme ve skole abysme museli vsechno podle predepsanejch osnov. Kdyz je kolem hafo mista a nikoho tim neomezuju vubec to neresim (na parkovisti o nic nejde) a jak tam najedu tak tam najedu, pri couvani zvlast. (prece nebudu preparkovavat abych sedel s lajnama)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů