zdravim,min tyden jsem vytahl radio a panel kolem nej kvuli vymene zarovky podsviceni ovladaču ventilace apak opet slozil,vse ok,jen zaclo radio nebo ten panel šílene vrzat,do te doby nic a jen ticho....uz jsem zkusil i podlepeni a podlozeni penou ale porad to vrze....
nemate nejakou radu jak se toho zbavit???díky moc...
vrže panel okolo radia
- vijaCZEk
- Zkušený
Re: vrže panel okolo radia
To by mi taky bodlo..kdyby někdo věděl v jakých místech a čím to vytlumit tak bych byl moc rád. Celej ten středovej panel s rádiem a vším okolo vrže jak ďas 

-
- Nováček
No tak jsem to zkusil poladit podložkama z pěny a nic moc .....spise to bude v uložení toho rádia...asi 5 krat jsem ho vytahnul a zase zastrčil a už nevrže...jen chvili rano.stejneasi planuju nove radio a tak i stim rámečkem a kastlikem to vymenim a uvidime....
nevi nekdo kolik ma to origo radio vykon???hraje to dost slusne ale i tak....mam rds 5000ku...
nevi nekdo kolik ma to origo radio vykon???hraje to dost slusne ale i tak....mam rds 5000ku...
- chachn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
a meli jste vytahlej i stredovej panel?ja mel tento problem u mondea a pak jsem zjistil,ze jsem ten stredovej panel sroubama pritahl v poloze,kdy se mirne otiral o okolni plasty a desne to vrzalo,tak jsem poodtahnul par sroubu a mirne jsem panel posunul pritahl a bylo to(asi tak paty pokus)-takze doporucuju dobre vystredit stredovy panel vuci okolnim plastum.ale mozna taky placam a focus to ma delany jinak,pak se omlouvam 

--Subaru Legacy--2005--SpecB kombi MT6--3.0i H6 180kW--brumla fun car
--Ford Mondeo--2003 FaceLift--Ghia kombi--2.0i-elpigaz--mondráš daily car
- vijaCZEk
- Zkušený
Mě to vrže samo od sebe, právě že jsem do toho zatím nerejpal vůbec.. ale ani nedokážu přesně určit jestli to je vyloženě rádio nebo ne, vrže mi toho tam nějak víc 

-
- Nováček
mi prave ze nevrzalo vubec nic az jsem byl prekvapeny ale po demontazi celeho toho panelu to zaclo vrzat a bylo to strasne.....ted uz je to v pohode....ten panel asi moc posunout na sroubech nepujde.jde to tam dat pouze v jedne poloze dane díramy na šrouby....mozna zkusit povolit...ale jak rikas chce to vyzkouset i vicekrat...
- chachn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
v mem pripade hralo roli 1-2 mm , preci jen ta dira na sroub bylo o trosku vetsi a v tom byl zakopanej pes
--Subaru Legacy--2005--SpecB kombi MT6--3.0i H6 180kW--brumla fun car