Palivový filtr 1.8 tdci
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Palivový filtr 1.8 tdci
Nevíte někdo jaký je originální palivový filtr na 1.8 tdci díky 

- tomason
- Test driver
Re: Palivový filtr 1.8 tdci
Dělíš si srandu ? Máš 49 příspěvků a neumíš si to tady najít tenhle týden jsem už někomu odpovídal a už jsem fakt ....
HDF 929
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... _id=151179
HDF 929
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... _id=151179
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem to právě minule někde našel a když jsem to hledal včera, tak už sem to nemohl najít
jinak se omlouvám za vytvoření nového tématu

- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak děkuju a ještě jsem se chtěl zeptat jesti by tam šel tenhle BOSCH http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... ST=0|LNG=0|
- tomason
- Test driver
Ne jen Bosch,Mahle,Mann,Fram,Filtron a bla bla.
Jen Delphi uvádí filtraci 2 mikrony zbytek 5???
Efektivní úprava paliva filtrací (zachycení nečistot, zachycení vody) je nezbytná pro správnou a bezchybnou funkci systémů common rail.
•Nečistoty, voda a další druhy kontaminant mají na komponenty systémů common rail DESTRUKTIVNÍ účinek. Výsledkem těchto destruktivních účinků je potom vysoký účet v servisu za opravu či výměnu těchto komponent. Také se snižuje životnost motoru nebo bývají součásti motoru zasaženy a poškozeny.
•Stačí pouze 5 gramů nečistot v palivu (o průměru 5 až 20 mikrometrů) a může být kompletně vydřeno vysokotlaké čerpadlo, potom motor zhasíná a špatně startuje. Pro systémy common rail stačí množství i menší a škody jsou mnohem větší, byývají zasaženy i vstřikovače.
•V zimě má vosk (parafin) obsažený v letní naftě tendenci ucpávat úzká místa palivového systému (především filtr paliva). Filtry systémů common rail DELPHI jsou proti tomuto efektu ochráněny patentovanou recirkulací paliva. POZOR !!! Toto řešení nenajdete u žádných neoriginálních napodobenin, dodávaných třeba i zvučnými značkami.
•Efekt i malého množství vody přímíseného do nafty je značný - zkorodují komponenty systému, přidírají se, opotřebovávají se. Totální zničení systémů v ceně několika desítek tisíc Kč není výjimkou.
Jen Delphi uvádí filtraci 2 mikrony zbytek 5???
Efektivní úprava paliva filtrací (zachycení nečistot, zachycení vody) je nezbytná pro správnou a bezchybnou funkci systémů common rail.
•Nečistoty, voda a další druhy kontaminant mají na komponenty systémů common rail DESTRUKTIVNÍ účinek. Výsledkem těchto destruktivních účinků je potom vysoký účet v servisu za opravu či výměnu těchto komponent. Také se snižuje životnost motoru nebo bývají součásti motoru zasaženy a poškozeny.
•Stačí pouze 5 gramů nečistot v palivu (o průměru 5 až 20 mikrometrů) a může být kompletně vydřeno vysokotlaké čerpadlo, potom motor zhasíná a špatně startuje. Pro systémy common rail stačí množství i menší a škody jsou mnohem větší, byývají zasaženy i vstřikovače.
•V zimě má vosk (parafin) obsažený v letní naftě tendenci ucpávat úzká místa palivového systému (především filtr paliva). Filtry systémů common rail DELPHI jsou proti tomuto efektu ochráněny patentovanou recirkulací paliva. POZOR !!! Toto řešení nenajdete u žádných neoriginálních napodobenin, dodávaných třeba i zvučnými značkami.
•Efekt i malého množství vody přímíseného do nafty je značný - zkorodují komponenty systému, přidírají se, opotřebovávají se. Totální zničení systémů v ceně několika desítek tisíc Kč není výjimkou.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže teda nevadí když si tam nechám dát BOSCH, jinak ty tam máš ten od FRAMu? Jinak díky 

- tomason
- Test driver
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přečetl jsem si to znovu, což z toho vyplývá, že teda jedině originál od delphi. Když zajedu přímo do fordu, tak tam se teoreticky dá ten od delphi koupit? Já vím, že se blbě ptám, ale je to moje první vlastní auto 

- tomason
- Test driver
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No nic zkusím zajet přímo do Fordu a uvidím co mi řeknou 

- tomason
- Test driver
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady přikládám foto nového palivového filtru ( Delphi ). Ve Fordu Bospor v Mladé Boleslavy mě stál cca necelých 1200kč
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem palivový filtr Mann MAN PU7002X | MANN Nevadí to ničemu?Teď tam mam bosch..Jaky je postup výměny?Je jedno jak co odpojím ty hadičky?Mam ten filtr namočit do nafty a dat ho tam nebo mužu normal suchý ho strčit do nadobky a zašrubovat a konec?
- smoula
- Test driver
MANN je f poho. A hlavně to nezavzdušni