Přikládám sem fotky, dalo by se to nějak doma opravit, nebo je jediná možnost, lakovna ?
Karoserie není metalická, pouze barva Avalon (světle modrá)
K fotkám dám i popis

Aha, diky moc za info, ja si myslel ze je pod tim nejaka koroze..., Ja to mam takhle "zvlnene", jenom na jednejch dveri ve spodni casti, tak doufam ze se to nerozleze...lucky.jack píše:K tý první fotce...mám to samý a podle našeho lakýry je to jednoznačně blbě udělanej lak(podklad). Buď po výměně dílu nebo po opravě. Já to mám po kroupách...
Ideálně nechat si namíchat v obchodě kde míchají barvy, udělají ti to přesně na tvoji barvu (podle kódu barvy na štítku) na počkání, do spreje 300ml to vychází to cca do 250 Kč.peter1207 píše: Neviete kde sa da kupit farba na opravu?
Doma s tím asi moc neuděláš. Buď zkusit rozleštit v autolakovně, ale spíš by to asi bylo na přístřik... Odkud jsi?tomoas píše:A o tom dalsim, nevite co s tim ??
.xkubik píše:Doma s tím asi moc neuděláš. Buď zkusit rozleštit v autolakovně, ale spíš by to asi bylo na přístřik... Odkud jsi?tomoas píše:A o tom dalsim, nevite co s tim ??
lucky.jack píše:Odprýsklý lak od kamínků ti sprej zakreje, ale budeš tam mít stejně vidět nerovnost. nemluvě o tom, že budeš mít vidět "flek" od rozstřiku spejem. Není to 2x jednoduchý udělat to pořádně. S lakovou tužkou nebudeš mít flek a při troše zručnosti se ti tečku povede docela schovat. Tak či tak bude znát oprava. Osobně na tečky používám origo lakovku. Je tam záruka zachování odstínu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti