Ahoj,
snažila jsem se tady najít podobné téma, ale bohužel nic není přesně to, co trápí moje auto, proto píšu dotaz..
Mám FF 1,8 TDDI, r.v.2001. Dnes mi zničeho nic zhasla přístrojovka (ač předtím celé odpoledne fungovala), rádio hraje, ale jinak nesvítí nic. Přední světla svítí, přepínat na dálkové jde taky, blinkry přední fungují. Na pátých dveřích nefungují parkovací světla, zadní světla a ani osvětlení SPZ. Pojistka 32 vyměněna, zkontrolována a okamžitě shořela. Auto pojízdné je.
Přítel se v tom teď vrtá, odpojil komplet páté dveře a zjistil, že tam problém není, dle multimetru tam je elektrika v pořádku.
Nenapadá vás prosím někoho, o co by se mohlo jednat a co máme zkontrolovat? MOC DĚKUJI!
Nesvítí přístrojovka a komplet páté dveře, hoří pojistka
- VeraS
Nesvítí přístrojovka a komplet páté dveře, hoří pojistka
Ford Focus 1.8 TDDi "Pohřebák"
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí přístrojovka a komplet páté dveře, hoří pojistka
pokud je odpojil v kastliku na leve strane , a stale pojistka praska , tak s nejvetsi pravdepodobností doslo k speceni kabelu a je potreba hledat mezi Asloupkem a konektorem vzadu v kastliku .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Rumbo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Re: Nesvítí přístrojovka a komplet páté dveře, hoří pojistka
zdravím, mám to samý auto a měl jsem úplně stejnej problém - zhaslý budíky, spz, komplet zadní světla... bylo to nejspíš tím, že mi zatékalo do víka kufru skrz lištu nad spz (častej problém) a svorky, který drží žárovky osvětlení spz byly úplně na prach (z tý lišty jsem si je VYSYPAL!! do ruky
) a kabe mi tím pádem škrtal o plech... svorky jsem vyměnil, dráty připojil a svítí vše jak má