Předem díky
Tak s tím ti bohužel nepomůžu , sorrySkubi píše:Chtěl bych se tedy zeptat , jestli na mě nečekají na trase nějaké uzavírky. S hustým provozem počítám.![]()
Předem díky
to ne, o víkendu budeme v Mladé Boleslavi, tak jsme se rozhodli, že to zpátky do Brna vezmem přes Prahu. Někdy se ty rodinné návštěvy musí udělatRadek 1.8 16V píše:..... Jenom doufám, že sem nejedeš z Přerova jenom kvůli těm rybám - to bys mohl být opravdu zklamanej. ....... .
Je pravda že já se s ním setkal zrovna v Holešovicích ale honit ho teda není zase tak jednoduchý,aby mu to dříve nezavřeli.Radek 1.8 16V píše: A můžeš se domluvit s Obakem, třeba vás vezme do kokpitu, to už by za ten výlet stálo
.
No on mi poslal rozpis na dopoledne.Já byl ráno v Plzni a cestou do Prahy jsem se snažil ho někde trefit.Den před tím to bylo na Kačerove v depu.Radek 1.8 16V píše:A kde jste si dali původně sraz, na Chodově?
Že by jste měli V Přerově prázdniny??Skubi píše:jsem zvědav, jestli za tu okružní trasu po republice potkám nějakou klubovou podložku, protože z Brna budu pravděpodobně ve čtvrtek pokračovat do Ostravy
Myslíš z Novodvorský do MichelskýRadek 1.8 16V píše:Už rok a čtvrt brázdím republikou s podložkama a ještě jsem nikoho nevidělSkubi píše:jsem zvědav, jestli za tu okružní trasu po republice potkám nějakou klubovou podložku, protože z Brna budu pravděpodobně ve čtvrtek pokračovat do Ostravy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 7 hostů