nejprve jakozto novy clen fora bych Vas chtel pozdravit a doufam, ze tu dlouho zustanu, a ne jen na skle monitoru, ale i na silnicich.
Delsi dobu procitam tyto stranky a vyhlizim inzeraty ohledne Focuse, a ted jsem narazil na docela "zajimavou" nabidku:
Focus vyroby 2001, Trend, 1.6, 3dv., 4 airbag, okna v el, a najeto 45000km, to cele za 140000kc,-
Je kupovany v D a byvali majitel byl pry najaky duchodce (jako u vetsiny aut dovezenych z D

Majitel se nebrani prohlidky u aut. servisu, tak mozna km odpovidaji, ale ma to i svoje hacky ve vybave nad kteryma vamam:
Nema predni mlhovky (to mi zas tak nevadi)
Nema palubni PC (coz uz je horsi)
Nema ovladani radia pod volantem
Nema DO ani alarm, pouze imobilizer (stejnak bych do budoucna daval nejaky kvalitnejsi s dalkovym startem)
A mel bych jeste takovy dotazik...
Nemel by mit Focus v motorovem prostoru kryt motoru? (myslim tim od podlahy aby nebylo zezhora videt asfaltova silnice), popr. mohu dodat foto...
Prosim kohokoliv aby prenesl sebemensi pocity z tohoto popisovaneho vozu do vlakna, uzrcite mi kazdy prispevek pomuze se rozhodnout pro tohoto focuse, ci myslite, ze za tuto cenu by se dal sehnat lepe vybaveny focus? (kilometrum bych daval max. 120000).