od tohoto víkendu jsem už také šťastnou majitelkou focuse

Prvotně jsme se byli podívat na 4 focuse combi v nejmenovaném autobazaru ve Štěrboholech. V rozmezí asi od 40 do 70tis. I přestože jsme tam šli s tím, že za tyto peníze nekoupíme nic extra byli jsme totálně zhrozený co tam nabízej. Všechny prý měli okolo 150tis, což je na 10ti leté auto dost neuvěřitelné, ale tak tachometry se stáčí všude. Kdyby bylo alespon v udržovaném stavu a motor v pohodě, tak proč ne. Bohužel první dva nás téměř osprchovali olejem z motoru, koukali jsme na to jak blázni, říkám prodejci jestli si nedělaj legraci. Pak jsme zkoušeli další 2 85kw. První jel pěkně, ale vůbec nebrzdil, pan prodejce málem naboural jiné auto a já pak přejela křižovatku

Druhý den jsme se vydali do Teplic (pro nás 2 hodiny cesty) spíš tak na výlet, a vyzkoušet prostřední 74kw verzi. Moc naději jsme tomu nedávali. Autobazar měl 2 části, na jedné prodávali jen škodovky a bylo to tam dost vyšperkováno, druhá část obsahovala ostatní značky. Ve škodovkové části bylo docela dost lidí. Druhou zřejmě nikdo dlouho nenavštívil. Auta nacpaná na sobě. Náš focus měl obrovskou pavučinu na zrcátku

Věděla jsem že to je ON

Příští týden už je objednán k mému mechanikovi, tak uvidím co mi řekne

Ale zatím vše ok, po dlouhé době mám zas chuť závodit

Přikládám foto.
Jedná se o 1.8TDCi 74kw 12/2002 combi stříbrný, 138tis najeto.