Jde někde sehnat nějaký schéma kam všude vedou hadičky podtlaku? Auto mi navštívila kuna Jde mi hlavně o to kam vedou zezadu motoru od nějakýho ventilu?(nevím co to přesně je, jen jsem to nahmatal). Vím že tam vede přívod podtlaku od vývěvy a jedna hadička vede k turbu a třetí hadička jen tak trčí s roztřepeným koncem v motoru Druhej konec jsem nikde v motoru nenašel, tak nevím jestli má někam vízt nebo je jen vyvedená origo do atmosféry což se mi nezdá...
Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí Bylo:Ford Focus mkII 1.6TDCi 80kw bez DPF, EGR off Bylo:Ford Focus mkI 1.8 16V Wolf
Jak s hadičkama nevím, ale ja na kuny, to ano!
Plašiče, vlasy, tygří bobky jsou na nic !
Chce to půjčit si pořádný sklopec a udělat si grilovačku makrel.
Nastavic sklopec tam, kde se kuny rády pohybují a jako návnadu hlavu z té grilované makrely.
Pak už je několik možností, jak to s kunou řešit. Je fakt, že jich většinou bývá víc, a také se občas chytne kočka.
Ale! Funguje to na 100%!
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
Jsem podobným sajrajtem nastříkal motor na jaro. Pak prišli pampelišky a podobné svinstvo a ted mám motor jak kdyby jsem ho vytáhl z kopřiv. Můžu byt rád zě me tá kuna zatím nic nepřekousala.
Ford Focus C-Max 2004,Ghia,1.6 tdci,80kw.Bez DPF
a druhé aby se ford netrápil sám Mercedes Benz A160,74kw,benzín
předtím:Ford Mondeo mkII 1998,Ghia ,2.0i, 96kw
Na 100% funguje - všechny ty sv.ně pochytat a zlikvidovat. Kuna nemá přirozené nepřátele, je přemnožena a totálně ztratila plachost. Ať si ochránci nakakají!
Většinou ano, někdy se do motoru nastěhují i myši, nebo tam vleze kočka. A kuny jsou velmi hravé a obzvlášť mladé si z toho dělají prolézačku a s oblibou zkouší své osté zuby, rozcupují izolační deku, či jiné tlumící prvky, rozkoušou hadičky a v oblibě mívají kabely ke svíčkám.