ebay - jak na to?
- pavelk
- Junior
ebay - jak na to?
Čau všichni,
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s ebay?
Zajímalo by mě hlavně jak tam prpobíhají paltby, jestli musím mít embosovanou platební kartu pro platby do zahraničí nebo jestli je možný zřídit si jakýsi "virtuální" účet a tam si poslat peníze ze svého účtu a z něj potom utrácet na ebay.
Podařilo se mi se zaregistrovat na ebay i na Paypal ale teď nevim jak dál.
Poradíte někdo?
Díky.
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s ebay?
Zajímalo by mě hlavně jak tam prpobíhají paltby, jestli musím mít embosovanou platební kartu pro platby do zahraničí nebo jestli je možný zřídit si jakýsi "virtuální" účet a tam si poslat peníze ze svého účtu a z něj potom utrácet na ebay.
Podařilo se mi se zaregistrovat na ebay i na Paypal ale teď nevim jak dál.
Poradíte někdo?
Díky.
manželka: FF 1,8 16V combi ´99
já (služební): Š octavia 1,6 MPi ´04
já (služební): Š octavia 1,6 MPi ´04
- Stehnak
- Test driver
- Damon
- Test driver
Já když jsem tam objednával plazma folii tak mi pomohl Foki ptotože neumím německy.Je tam registrovaný na chvíli změnil adresu dodání a poslal mi email s daty od toho daného člověka a já to poslal na účet příkazem ze svého a pak už to jen přišlo.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- pavelk
- Junior
- Rumcajs1
- Test driver
nakupování z EBAY.CO.UK
můžete mi někdo prosím poradit jak nakoupit z těchto stránek, popřípadě co je to vlastně za měnu a jakej je kurz? Nějak těmhle věcem nerozumím. Díky
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-MONDEO-MK-3- ... otohosting

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: nakupování z EBAY.CO.UK
klasicka aukce koncici za cca 7hod 30min ... britska libra (GBP) cca 30Kcrumcajs1 píše:můžete mi někdo prosím poradit jak nakoupit z těchto stránek, popřípadě co je to vlastně za měnu a jakej je kurz? Nějak těmhle věcem nerozumím. Díky![]()
platba pres PayPal, kreditkou, prevodem
- Quickie
- Moderátor
Re: ebay - jak na to?
hoj chlapi..
nedavno som si spojazdnil ebay aj paypal a skusal som tak nezavazne akoze objednat nejake mikrovlaknove utierky na leštenie auta
všetko som robil až po posledny krok, kde mi už písalo "pay now"
proste som to ešte nechcel kupit (čakal som či sa niekto neprida k objednávke a tak) , len som skušal ako to funguje... odvtedy mi furt chodia maily aby som zaplatil...
vymazal som si to aj na ebay z objednanych položiek, proste mi to už nikde nefiguruje ale maily mi chodia furt...
toť tento je posledný
google translator je taky čopoč
nedavno som si spojazdnil ebay aj paypal a skusal som tak nezavazne akoze objednat nejake mikrovlaknove utierky na leštenie auta

všetko som robil až po posledny krok, kde mi už písalo "pay now"
proste som to ešte nechcel kupit (čakal som či sa niekto neprida k objednávke a tak) , len som skušal ako to funguje... odvtedy mi furt chodia maily aby som zaplatil...
vymazal som si to aj na ebay z objednanych položiek, proste mi to už nikde nefiguruje ale maily mi chodia furt...
toť tento je posledný
čo mi chcu zrušit konto na ebay ked nezaplatim či čo?You won't be able to buy 6 Soft MICROFIBRE Cloths Detailing/Valeting Products now, because we don't have any record that you paid the seller by the Saturday, 16 Oct, 2010 08:20:15 BST deadline.
This unpaid item case is now closed, and an unpaid item has been recorded on your account. If you have more than one unpaid item recorded, eBay may limit your account privileges or suspend your account.
If you feel that this unpaid item shouldn't have been recorded on your account - for example, you have proof that you paid for the item - you can appeal this case through Customer Support. You need to contact us directly because the seller can't remove unpaid items that's been recorded on your account.
Regardless of what the outcome of an appeal is, you won't be able to complete this purchase.
Learn more about appealing unpaid items. You can view the details of this case in the Resolution Centre.
google translator je taky čopoč

Nebudete môcť kúpiť 6 Mäkké MIKROVLÁKNA utierok detaily / Valeting Produkty teraz, pretože nemáme žiadny záznam, že ste zaplatili predajca Sobota 16 október 2010 08:20:15 CEST termínu.
Táto položka neplatenú prípad je teraz uzavretý a neplatená položka bola zaznamenaná na Váš účet. Ak máte viac ako jednu položku neplatené zaznamenané, môžu obmedziť eBay účtu oprávnenie alebo pozastaviť váš účet.
Ak si myslíte, že táto položka neplatených nemali byť zaznamenané na vašom účte - napríklad, máte dôkaz, že ste zaplatili za položku - môžete odvolať tomto prípade prostredníctvom zákazníckej podpory. Musíte sa obrátiť priamo na nás, pretože predávajúci nemôže odstrániť nezaplatených rozpočtových prostriedkov, ktorá bola zaznamenaná na Váš účet.
Ohľadu na to, aký bude výsledok odvolania, nebudete môcť dokončiť tento nákup.
Viac informácií o atraktívne neplatené položky. Môžete si zobraziť podrobnosti o tejto veci v uznesení centre.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze si je koupil ale nezaplatil , protoze jsi jak pises pred zaplacenim transakci ukoncil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- .
Ja si z ebay objednavam.zalezi ci je to cez aukciu alebo priama platba..je potrebne mat na paypal ucet.nestaci sa tam zaregistrovat.pride konfirmacny mail a cez ucet to treba potvrdit...je to dobra vec..pretoze predavac uz peniaze vidi na ucte ale nevie s nimi disponovat,az kym sa neposle tovar!!!a mam aj embosovanu kartu ale neviem ci je to potreba...
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
- Quickie
- Moderátor
a to je dovod na pozastavenie účtu? vsade kde sa dalo som tie utierky vydeletoval, tak som myslel že som ich ako keby vyhodil z nakupneho košíkafoki píše:obavam se ze si je koupil ale nezaplatil , protoze jsi jak pises pred zaplacenim transakci ukoncil .
- masky
- Pokročilý
na ebay to funguje mam pocit stejně jako na aukru ne? jakmile kliknu na zakoupit, tak už je to závazný ne? ještě jsem to taky nezkoušel..a jak je to s dopravou třeba ze zahraničí?? co když zrovna nebudu doma? kde pak tu zásilku seženu, počítám stím, že na poštu si pro ní asi nezajdu..
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj pokud se klikne koupit tak je to zavazne a pak prichazi dalsi krok zaplatit . a tam jsi asi zkoncil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- jonza
- Nováček
prijde to normalni postou, vyzvednes si to stejne. Jen pri vyzvednuti, pokud to pani nebude moct najit, ji upozorni, ze je to z mimo EU.masky píše:jak je to s dopravou třeba ze zahraničí?? co když zrovna nebudu doma? kde pak tu zásilku seženu, počítám stím, že na poštu si pro ní asi nezajdu..
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
galerie
galerie