Mám na vás dotaz jestli jste se už někdo s problémem, který nyní popíšu setkali.
Nedávno jsem si nechal předělat auto na LPG (systém Lovato s přímazem ventilů). Po předělání na plyn mi okamžitě začalo svítit v průběhu jízdy ESP, občas se i vynuluje počítadlo kilometrů, neukazuje rafička rychlosti a venkovní stupně mi hlásí nesmyslné hodnoty jako třeba -35.
Zavezl jsem auto do Fordu, protože mi řekli že s LPG by nic být nemělo, když nesvítí kontrolka motoru, ale jen ESP a budíky i když jsem jim řekl, že to je přece divný, protože se závada objevila hned jak jsem odjel z firmy přes LPG. Na to mi řekli, že to může být jen náhoda.
Chlapci ve Fordu tedy začli s čidlem rychlosti na kole (což je kravina, když mi blbnou i stuplně celsia na teploměru), přes kostru a další věci až nakonec zjístili že vlastně nic nezjístili

Potom jsem zavezl auto do firmy, kde ,,profesionálně,, namontovali LPG a sdělil jim své problémy. Během dne mi přehráli řídící jednotku LPG, ale problém neodstranili.
Nevím si tedy rady čím to může být a kdo mi to vlastně opraví.Na jednu stranu jsem rád že jezdím za levno, na druhou stranu jsem nasraný že to stálo tolik peněz a práce je odvedená jen na půl. Pokud máte někdo podobné zkušenosti, nebo jste už takový problém řešili, byl bych rád za názory.