radio neprehrava cd ani ho nevraci
-
- Nováček
radio neprehrava cd ani ho nevraci
Zdravim mam takovy problem s originalnim radiem ve svem Focusu. Mam tam originalni radio s cd a da se tam dat 6cd. Ale kdyz sem tam vyzkousel dat cd tak si ho vzalo ale zacalo to chrcet a delat divny zvuky a nakonec mi to ani nevyjelo na z5. tak ze sem se chtel zeptat co v takovem pripade delat nebo jestli mate nekdo podobnou zkusenost. diky za rady a odpovedi
- xslide
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: radio neprehrava cd ani ho nevraci
Mám taky na 6CD a jedou se mi stalo, že to nechtělo dát žádné CD, zkoušel jsem všechno možný, zapínat, vypínat ale nic. Na displeji to psalo jen Please wait a potom nic.
Nechal jsem to být ale za cca 40 minut to najedou uprostřed jízdy na dálnici samo vyjelo a od té doby v pohodě.
Jinak, když zkusíš přepnout na jiné CD, tak to hraje normálně?
Nechal jsem to být ale za cca 40 minut to najedou uprostřed jízdy na dálnici samo vyjelo a od té doby v pohodě.
Jinak, když zkusíš přepnout na jiné CD, tak to hraje normálně?
-
- Nováček
to jsem nezkousel, mam tam porad jedno cd a bojim se tam dal vic cd abych je taky nekdy jeste videl
kdyz prepnu na cd tak to zacne nacitat a vydavat hrozne zvuky a kdyz chci aby vyjelo tak nic pise to at cekam a nic.

-
- Nováček
http://elektro.bazos.cz/inzerat/2042661 ... na-6CD.php
tohle to radio mam, nevim zdali je dobre nebo ne, nevyznam se v tom jake bylo nejlepsi radio davane do focuse
tohle to radio mam, nevim zdali je dobre nebo ne, nevyznam se v tom jake bylo nejlepsi radio davane do focuse
- ZaQik
- Admin
... a nedals 2 CD do jedne pozice? Pak jedine rozebrat ...
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
nene ja tam dal jen jedno cd a vic nic. tedka mi to ukazuje ze tm zadne neni pritom tam je.
- ZaQik
- Admin
neni vzhuru nohama?
a predtim Ti to nekdy fungovalo?
a predtim Ti to nekdy fungovalo?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- stand
- Zkušený
Normálka tam nandej další placky, a až bude plné zase je pojedne vyndej(vyleze i to problemové) a mělo by to u poslední vkládané placky zjistit že tam už není místo kam vložit, pokud nevyleze žádné, tak to stejně budeš muset rozebrat, takže jestli kvuli jednomu nebo 6ti, je jedno ne?
-
- Nováček
urcite bych nedaval cedecko vzhuru nohama zas tak blbej nejsem
, jako je mozny ze tam uz nejaky je ale nic to nepsalo tak ze netusim kolik jich tam uz je
ale bojim se to radio odpojit a znovu zapojit aby to nechtelo po me code, ja ho nemam protoze auto mam asi 1 mesic.

- stand
- Zkušený
kód ti tady dokáže vygenerovat polovina členů fóra, podle čísla na rádiu..
-
- Nováček
6006E problem
Zdravim uz sem tu kdysi psal ze mam problem se svym radiem 60006E, ze pri vsunuti cd mi to zacne delat divne zvuky a nechce mi to dat cd na zpet. pred chvili sem nasel video na youtube kde nekdo ma ten samej problem tak ho sem davam a chci se vas vsech zeptat zdali nevite cim by to mohlo byt popripade kolik by stala oprava? diky za vase odpovedi
http://www.youtube.com/watch?v=OGaZNAIC5Y4
http://www.youtube.com/watch?v=OGaZNAIC5Y4
-
- Nováček
tak sem to sel asi po mesicu vyzkouset jestli to veme nejake cd a to cd co tam bylo a psalo mi to ze tam neni najednou zacalo hrat
tak sem si ho nechal vyjet a dal ho tam znovu a zase opet ten zvuk jak sem daval v odkaze.