Kód: Vybrat vše
www.fordfocus.hostuju.cz
tam je free místo 1GB takže tam problémy snad nebudou. stará stránky zůstavají kde jsou ale nebude na ně již nic nového přidáváno. Pokud Vám něco nepůjde tak buďte trpělivý a napište mi.
Kód: Vybrat vše
www.fordfocus.hostuju.cz
Tak jsem prvně kouknul na tvé stránky a pěkný.Jen jsem ti chtěl nabídnout ,jestli bys tam nechtěl dát aplikaci "Spotřeba" a aplikaci "Kniha jízd" na mobilní telefony Sony Ericsson.Všiml jsem si, že v downloadu máš pouze jednu aplikaci,a navíc pro Nokii.Spoustu lidí na tomto foru má Sony Ericsson,a možná by jsme jim tímto třeba pomohliTad píše:Tak byl jsem donucen, vzhleden k malému volnému prostoru na webu zdarma přestěhovat stránky s návody a dalšími věcmi na novou adresuhttp://www.fordfocus.hostuju.czKód: Vybrat vše
www.fordfocus.hostuju.cz
tam je free místo 1GB takže tam problémy snad nebudou. stará stránky zůstavají kde jsou ale nebude na ně již nic nového přidáváno. Pokud Vám něco nepůjde tak buďte trpělivý a napište mi.
Je možné že tahle konkrétní alikace,na těchto stránkách funguje i na SE, ale mílíš se když si myslíš že pokud je aplikace napsaná v javě, bude fungovat na všech MT s podporou javy.Musel by to být " Generic" aby to fungovalo na všech MT. A dokonce ani to není zárukou.Třeba takovej Samsung-to je kapitola sama o sobě.BFLM píše:jen doplnim, ze aplikace spotreba na strankach je v jave a tudiz funguje na vsech telefonech s podporou javy, odzkouseno i na SE.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti