tažné zařízení
- PetrXX
- Nováček
tažné zařízení
poradil by mi někdo jaké si pořídit tažné na kombíka. Švagr musel kvůli tomu vyhodit lištu z nárazníku a teď mu drží jen tak tak.
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: tažné zařízení
Já jsem ho s autem taky koupil.PetrXX píše:poradil by mi někdo jaké si pořídit tažné na kombíka. Švagr musel kvůli tomu vyhodit lištu z nárazníku a teď mu drží jen tak tak.
Můžu Ti aspoň poslat fotku, ale nevim, jestli Ti to pomůže, mám HB.
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- kanzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mám tažný od firmy HOOK (dřív Brázdil Brno). Cena kolem 4000,- (bajonet je dražší, ale zase ho musíš sundávat). Montáž prováděl místní mechanik, mají jich po celý republice mraky a montáž proběhla bez nejmenších problémů.PetrXX píše:poradil by mi někdo jaké si pořídit tažné na kombíka. Švagr musel kvůli tomu vyhodit lištu z nárazníku a teď mu drží jen tak tak.
Ford Focus Kombi Viva 1,6 16V, r.v. 2004, stříbrná met.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- novako
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tý jo, koukám, že jsem měl kliku (a ušetřil si penízky a nervy...), že na autě už bylo origo tažný - sundávací, zamykací, dokonce i s redukcí euro/cz zásuvky a slušivým deklíkem v nárazníku...... Jen jedna matka od deklíku se protáčí, tak se povoluje jen jedna a deklík zůstává na nárazníku... 

Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. 

-
- Nováček
penízky jsi ušetřil a jestli máš nervy z každý prkotiny jako je montáž TZ tak si radši na focuse nic nekupuj at se z toho psychycky nezhroutíš.novako píše:Tý jo, koukám, že jsem měl kliku (a ušetřil si penízky a nervy...), že na autě už bylo origo tažný - sundávací, zamykací, dokonce i s redukcí euro/cz zásuvky a slušivým deklíkem v nárazníku...... Jen jedna matka od deklíku se protáčí, tak se povoluje jen jedna a deklík zůstává na nárazníku...

Ford Focus combi 1,8 TDCI-85 kw-12/2002
-
- Nováček
Zkusim trochu ozivit toto tema, precejen se sem uz 3 roky nic nanapsalo.
Jaka je dnes rozumna cena za tazne zarizeni?
Konkretne na kombika r.v. 2009, pevne tazne zarizeni? Pripadne poradite mi kde poridit - idealne v Hradci Kralove?
Konkretne na kombika r.v. 2009, pevne tazne zarizeni? Pripadne poradite mi kde poridit - idealne v Hradci Kralove?
-
- Pokročilý
Koukni tady: http://www.e-hook.eu/ford~c120.htmlcartas píše:Zkusim trochu ozivit toto tema, precejen se sem uz 3 roky nic nanapsalo.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No a já mám popravdě opačný problém. Auto jsem koupil s tažným namontovaným již z výroby a napevno a klidně bych ho oželil. Plastová krytka na kouli s logem ford tam vydržela 2 dny než si někdo všiml, že by se mu hodila
Mám tam i tu "euro" zásuvku. Když už bych chtěl někdy něco táhnout, je asi levnější koupit tu redukci než to nechat předělat, že?

Mám tam i tu "euro" zásuvku. Když už bych chtěl někdy něco táhnout, je asi levnější koupit tu redukci než to nechat předělat, že?