Nevím si rady-asi elektro??

Odpovědět
pěnda
Nováček
Nováček

Nevím si rady-asi elektro??

Příspěvek od pěnda » 07.07.2013 16:53

Předem se omlouvám zda-li se bude můj dotaz někomu zdát pitomý.Jsem tady nový.Stalo se mi již asi 3,že při deštivém počasí mi pohasínaly světla i palubovka a okna šly velmi pomalu(samozřejmě i stěrače)Vždy se mi podařilo nějak dojet domů.Jakmile je sucho auto jede bez problému.Ovšem včera se mi stalo,že jsem dojel domu(bylo slunečno)auto bez problému.Ráno chci jit do práce a když jsem chtěl nastartovat jen mi začlo cvakat v autě ale startér se ani neprotočil.Odpoledne jsem jen tak ze srandy sedl do auta a normálně chytlo.Přitom když jsem nastupoval do auta po otevření dveří ozývyji se opakované signály(gong)(jako při zapnutých světlech)Batrka je nová od ledna.Jedná se o 1,8 tddi.Děkuji za radu. :roll:
1.8tddi r.v 2001

Antony
Nováček
Nováček

Re: Nevím si rady-asi elektro??

Příspěvek od Antony » 10.07.2013 12:37

Za hodně mokra může prokluzovat řemen.Máš tam spodní dekl pod motorem.Když jsem jezdil bez něj a vzal jsem louži, (na pravé straně)bylo jasně vidět nízké napětí na žárovkách a na stěračích.
Řešení je výměna řemene a zakrytovat motor.
Ford Focus Combi TDDI 1999
Stříbrný zlatíčko s max. výbavou

pěnda
Nováček
Nováček

Re: Nevím si rady-asi elektro??

Příspěvek od pěnda » 11.07.2013 15:49

Vyřešeno :hhura: Odizolované dráty k altíku.Proto se problém vyskytoval nepravidelně.Vždy když se kablíky dotkly nastal broblém.Vyřešeno výměnou svazku-200kč.
1.8tddi r.v 2001

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“