Tak jsem to vyřešil zalepením sekunďákem a je pokoj. Pokud by někdo měl tip, kde a za kolik sehnat levněji, dejte to prosím sem, určitě pomůžete i jiným!!!
No vida, ty ledky mě nenapadly. Jen nebude problém s pojistkama - menší či větší odběr...Nevyznám se v tom, tak se ptám. Ale pokud by to šlo, tak ledky jsou myslím nejlepší řešení!pelen píše:433Kc je opravdu hodne. Zkusil bych nejprve vrakac a pokud bych neuspel, tak bych cele osvetleni predelal na LED diody.
Díky, zatím mi vše drží, tak bych se kdyžtak ozval...pelen píše:Neni problem, az bude nejhure.PedroH píše:Díky za vysvětlení - jak říkám, jsem v tom laik. Dalo by se domluvit na eventuelní pomoci s předěláním?pelen píše:Osvetleni RZ je cca 2x5W, tj 2*5/12 = 0,83 A. LED jen cca 2x0,03 = 0,06 A. Pojistku bych nechal stejnou.Samozřejmě bych se revanšoval...
jsou 2 možnosti - buď zevnitř 5-tých dveří sundáš ten plast a tím si odhalíš jejich vnitřek nebo prostě lehce zapáčíš šroubováčkem zestrany ty světýlka a vytáhneš je ven - pak je očistíš atd. a nasadíš stejným postupem (bez páčení) zpět. Pro detailnější popis zkus zajít do vyhledávače na tomhle fóru - už se to řešilo nebo se koukni do knihy "Jak na to - Ford foccus" od EtzleraNoah píše:Zdravim,koukal jsem dneska na ty svetylka zaoxidovany jako prase.poradte jak se do nich dostat abych neudelal vic skody nez uzitku.Dikes
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti