Zdravím, prosím o pomoc. Před týdnem jsem nastartoval a motor zhasl a už nenastartoval. Dal jsem auto do servisu. Diagnostika ukázala, že je vadná baterie, ta byla vyměněna a auto normálně startovalo. Dnes (po týdnu) však jsem sedl do vozu a nešlo nastartovat. Ráno jsem do práce jel normálně, počítač nehlásí žádnou chybu a nesvítí žádná kontrolka navíc.
Nedávno měněny veškeré filtry včetně palivového. Motor při otoční klíče točí,ale nechytne. Prosím o radu. Ještě dnes odtáhnu auto do servisu.
Ford focus 1.6 tdci 66kw - nejde nastartovat
-
- Nováček
- ZaQik
- Admin
Re: Ford focus 1.6 tdci 66kw - nejde nastartovat
toci motor?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Ano motor točí.
Naštěstí mě odtáhl známi a už jsem byl v servise, ještě před ním jsem to zkoušel nastartovat a nešlo, jakmile jsme zajeli do dílny přes schodek tak to šlo nastartovat. Po napíchnutí mu to ukázalo chybu čidla vstřikování, zkrat konstrukce nebo tak něco. Vozidlo jsem mu tam nechal a říkal že je možné že je někde špatný kontakt na konektorech (v lepším případě) v horším uhnilé dráty. A tady vystává otázka kterou mi nedokázal zodpovědět na kolik mě vyjde výměna drátů.
Pokud má někdo zkušenosti budu rád za rady.
Naštěstí mě odtáhl známi a už jsem byl v servise, ještě před ním jsem to zkoušel nastartovat a nešlo, jakmile jsme zajeli do dílny přes schodek tak to šlo nastartovat. Po napíchnutí mu to ukázalo chybu čidla vstřikování, zkrat konstrukce nebo tak něco. Vozidlo jsem mu tam nechal a říkal že je možné že je někde špatný kontakt na konektorech (v lepším případě) v horším uhnilé dráty. A tady vystává otázka kterou mi nedokázal zodpovědět na kolik mě vyjde výměna drátů.
Pokud má někdo zkušenosti budu rád za rady.
- miki21
- Test driver
Poruchy, které se vyskytují jen náhodně po přejetí nějaké nerovnosti jsou to nejhorší, co může být. Můžeš zkoušet všechno možné a vše funguje, pak drc nejde nic. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
Tak vozidlo vlastním rok a půl a za celo dobu nic až teď. Vlastně před 3 měsíci (cca) jsem měl ztrátu výkonu (turbo nespínalo) a počítač hlásil engine system fault. Po výměně palivového filtru a dvou žhavících svíček opět auto jezdilo, ovšem poznal jsem výraznou změnu v chování motoru, kolísání otáček a tendence zhasnutí motoru. Když mi před týdnem auto přestalo startovat a nešlo nastartovat ani přes kabely, odvezl jsem to do servisu. Po výměně baterie auto šlapalo jako hodinky a zase jsem měl toho starýho dobráka, až do dnes 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
zalezi co tam je za chyby ( kody ) kdysi jsem neco hledal a indicie nas vedly na kabely k cidlu tlaku paliva ze se prosoupavaji na boku motoru ale na konec to byl egr , ktery se nejakym zpusobem zablokoval a posilal jine udaje do pcm a ta odstavila start ale svitila pri tom kontrolka ESP .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé