Pomoc: Nejde nastartovat
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc: Nejde nastartovat
Tak dneska mě můj mazlík zklamal....ráno jsem odvezla mamku na chatu, pak jsem si zajela na masáž a když jsem chtěla jet na chatu, tak jsem k němu přišla ....a nic......jen točí, točí, ale ani neškytne.....vůbec nevím co to může být....jen se hodně obávám ,aby to nebylo čerpadlo....jediné co mě napadlo...
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
To cvaknuti by melo byt relatko zhaveni a cvaklo by to, i kdyby bylo cerpadlo ko. Nemusi to byt cerpadlo, muze to byt treba jenom zavzdusnene.fokina píše:Ještě ty mě zlob...nestačí, že mě zlobí fík...ba ne....zítra ještě zkontroluji pojistky, baterku, všechny drátky......jak vlastně poznám, že odešlo čerpadlo?? Když otočím klíčkem, tak cvaknutí slyším, ale to je asi jen nějaké relé, ne?? Nebo by necvaklo ani to, kdyby odešlo čerpadlo?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepe, kdyz ho zatahnes nekde do servisu, kde maji diagnostiku. Ja jsem mel hodne zavzdusnene, delalo mi to stejne, jako tobe.Ahmed píše:To cvaknuti by melo byt relatko zhaveni a cvaklo by to, i kdyby bylo cerpadlo ko. Nemusi to byt cerpadlo, muze to byt treba jenom zavzdusnene.fokina píše:Ještě ty mě zlob...nestačí, že mě zlobí fík...ba ne....zítra ještě zkontroluji pojistky, baterku, všechny drátky......jak vlastně poznám, že odešlo čerpadlo?? Když otočím klíčkem, tak cvaknutí slyším, ale to je asi jen nějaké relé, ne?? Nebo by necvaklo ani to, kdyby odešlo čerpadlo?
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem menil palivovy filtr. Poprve, kdyz jsem ho menil, tak jsem normalne nastartoval. Kdyz jsem ho menil podruhe, tak jsem myslel, ze odeslo cerpadlo. Zavzdusnit se to muze nedostatkem nafty v nadrzi nebo netesnosti privodnich hadic od nadrze pres palivovy filtr az k cerpadlu. Pri moc hodne zavzdusnenem systemu se myslim musi povolit privody ke vstrikum a "startovat" tak dlouho, az z trubicek ke vstrikum vyteka plynule nafta bez bublinek. Nejlepe, kdyz to delaji dva a s poradnym zdrojem - baterka to nemusi vydrzet.fokina píše:A od čeho se to může zavzdušnit?
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, tak odešlo čerpadlo, ale už jezdí 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/