Focus a alternativní pohon
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Focus a alternativní pohon
Má ještě někdo kromě mě Focuse na plyn,nebo jsem sám?Na foru jsem nic nenašel,pokud jsem to teda nepřehlédl.
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč,je to super mě to vychází na 1.20Kč za kilák,já tam mám italský čtyřbodoví vstřikovaní Tartariny a vše šlape jak švícary.A to mě strašili,že 1.6 na to nejsou stavěný,pouze 1.8.Mám na plyn najeto 120 tis. a bez nejmenšího problému.Mohu jen doporučit.Wolf2 píše:Přesně řečeno CHROCHTÁM SI BLAHEMbig_bart píše:JJ ma to Wolf2 a nestezuje si.![]()
![]()
Jezdím si za průměrně 1,30kč /1km
Mám tam českej systém Magic 2 od HLpropanu.A pokud se zase budu rozhodovat co za motor ,tak jasná volba benzín motor a LPG .
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám toroid ,takže nádrž je v rezervě a rezerva v kufru a pokud chci převážet něco rozměrnějšího ,tak rezervu nechám doma a mám tam opravný spray,ale většinou jezdím sám se psem a nic nepřevážímsilverwolf píše:A kolik ti zbylo místa v kufru?

- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
určo vyfoť a ukaž, ať se třeba může někdo inspirovatVankart píše:Kufr mám zcela volnej,páč mám nádrž misto rezervy.Rezervu mám tenkou,dojezdovku a tu mám zapasovanou na prave straně kufru pod horním plastem,do kufru mi leze minimálně.Pokud chceš,vyfotím,přiložím,jak se tam krásně vleze a nezavazí.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Vankart
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Miky
- Nováček
Na CNG - zemni plyn uz par stovek osobnich aut v cz jezdi. Mame to ve sluzebni Fabii a mam s tim par desitek tisic najezdeno. Montaz je dvojnasobne drazsi nez u LPG a v cele republice je nyni 17 cerpacek na CNG.
Nejvetsi rozdil je v tom, ze CNG je pouze stlaceny plyn (na rozdil od zkapalneneho LPG) a s tim souvisi velikost nadrze. Zabere v sedanu polovinu kufru. Vejde se do ni cca 12kg plynu a ujede se na to max 300 km. Pri cene 17 Kc/kg se nevyplati v tuto chvili o tomtu zpusobu pohonu vubec premyslet. Az bude cena ostatnich PHM diky dani a nedostatku vys, bude to lepsi, protoze na CNG se par roku jeste neuplatnuje DPH z duvodu ekologie.
O poklesu o cca 10% vykonu radeji budu mlcet.
Nejvetsi rozdil je v tom, ze CNG je pouze stlaceny plyn (na rozdil od zkapalneneho LPG) a s tim souvisi velikost nadrze. Zabere v sedanu polovinu kufru. Vejde se do ni cca 12kg plynu a ujede se na to max 300 km. Pri cene 17 Kc/kg se nevyplati v tuto chvili o tomtu zpusobu pohonu vubec premyslet. Az bude cena ostatnich PHM diky dani a nedostatku vys, bude to lepsi, protoze na CNG se par roku jeste neuplatnuje DPH z duvodu ekologie.
O poklesu o cca 10% vykonu radeji budu mlcet.
Ford Focus Gold Ultra 1.6 (100k), r.v. 2005, 5-dv. hatchback, Machine silver