Jak prisel domu, pustil jsem se do testu a dopadlo to vyborne. Vrele doporucuju. Auto za par sekund ve vzduchu a vydrzi tam, jak dlouho je treba! Hever uz mam v aute jen kvuli "organum" a STK.
Stava

Kdyz jsem zvedal Land Rover, schvalne jsem to oprel o 3 vystouple plechy. Zadny problem ani kdyz jsem do toho kopal a strkal. Kam jsem to strcil, tam to zvedalo.Damon píše:Možná jestli se to dá dát nějak pod nápravu by to mohlo vyřešit problém při zvedání s nástavci prahů.
HmmmStava píše:Kdyz jsem zvedal Land Rover, schvalne jsem to oprel o 3 vystouple plechy. Zadny problem ani kdyz jsem do toho kopal a strkal. Kam jsem to strcil, tam to zvedalo.Damon píše:Možná jestli se to dá dát nějak pod nápravu by to mohlo vyřešit problém při zvedání s nástavci prahů.
Stava
Myslím, že se to fouká výfukovými plyny, nasvědčuje to i popis, jak štáva popisuje když přestal foukat a vypnul motor, že to neuniká.chmelko píše:![]()
no to som ešte nevidel, buduci rok na krivonoske sa bude zdvyhat auto s tým![]()
inač neštudoval som navod...je to na nohu?Aky tlak sa musi urobit aby to zdyvhlo?
Presne tak.Boban píše:Myslím, že se to fouká výfukovými plyny, nasvědčuje to i popis, jak štáva popisuje když přestal foukat a vypnul motor, že to neuniká.chmelko píše:![]()
no to som ešte nevidel, buduci rok na krivonoske sa bude zdvyhat auto s tým![]()
inač neštudoval som navod...je to na nohu?Aky tlak sa musi urobit aby to zdyvhlo?
Presne. V zivote jsem nepichl, ale ten snih znam podrobne. Uz jen ze si muzes kolo/kola nadzvednout a v pohodo odhazet. Diky rozmerum vaku by se nemel moc zaborit. Lopata pak odhazuje snih a nedrbe auto a kola.Boban píše:Osobně si myslím, že je to výborná věc, jak píše Damon kvuli nástavcům prahů, jednoduše zasune vak víc pod auto a je, no a další věc je asi když někde zapadneš v zimě do sněhu do malý škvýry mezi sníh a auta zasuneš nafoukineš dáš třeba větve, někdy řetěz já v tom vydím ideál v nesnázích.
Ty k tomu dostaneš redukci na duplexkostik píše:a jak moc velký nebo malý je ten otvor na nasunutí na výfuk...já jen,že mam sportovní výfuk s větším pruměrem...
Jo, tak to bude problem. Prumer bych neresil, koncovkou hadice pro nafukovani je kuzel.Boban píše:Ty k tomu dostaneš redukci na duplexkostik píše:a jak moc velký nebo malý je ten otvor na nasunutí na výfuk...já jen,že mam sportovní výfuk s větším pruměrem...![]()
né taky se přidávám k dotazu na Stavu, zvládne to nafoukat i třeba výfuk který má koncovku našroubovanou a tudíž plyn uniká nejen směrem určeným a pak ještě jestli bys nafotil jak je to velký když je to vypuštěný, díky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti