Drnčení při 3.100 otáčkách
- gu-staff
- Nováček
Drnčení při 3.100 otáčkách
Ahoj, dnes jsem jel do práce (dálnice), a mezi 3.100 a 3.200 otáčkama se ozývá odněkud drnčení. Volant nevibruje, vypadá to spíš na výfuk...Máte s tím někdo zkušenost ? Co s tím ?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drnčení při 3.100 otáčkách
Jo,to vypadá na načatej vejfuk.Nejlepší je to zkusit doma,ať si někdo vleze k vejfuku a šlapat na plyn v těch otáčkách co si psal a poslouchat...
- gu-staff
- Nováček
A kdyby to bylu výfukem, nedělalo by to pořád ? Není to spíš nějakej držák, nebo plech, nebo něco ? Každopádně to večer u táty na rampě poslechnu, a snad to vypátrám. Kdyby to byl výfuk, můžu s tím jezdit ? Do servisu to můžu dát až příští týden, tak abych si to ježděním ještě nějak nezhoršil, popřípadě nezničil něco jinýho... Sorry za množství dotazů, ale mám FoFo od pátku, tak jsem trochu vyklepanej, ale před prodejem jsem to měl u známých v servisu na prohlídce, a nic nenašli, tak to snad bude ten výfuk, himbajz...
- gu-staff
- Nováček
Héééj, já jsem taky slaňák....Tak se třebas někde potkámeRopakKota píše:Jo,to vypadá na načatej vejfuk.Nejlepší je to zkusit doma,ať si někdo vleze k vejfuku a šlapat na plyn v těch otáčkách co si psal a poslouchat...

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- gu-staff
- Nováček
Jo jo, chystám se to v neděli umejt, vyTempovat, nablejskat, no vždyť to znáte, a pak teprve bude FoFo hodno vystavování na netusilverwolf píše:Čau gu-staffe, mrzí mě, že máš hned z kraje problém, ale koukám, že si červenej, tak honem se přihlaš do Grupy REDS.![]()
![]()
A taky pošli nějaký fotky ať víme jak vypadá tvoje Fofo

- TDT
- Nováček
Nazdar, prd tomu rozumim, ale mam neco podobneho. Byl jsem s tim v servisu a bylo mi receno, ze je nejaky vypousteci ventil ??? A ze je vse ok. Nevim nejsem technik a jinde jsem se na to jeste neptal. Ale je pravda, ze to je pravidelne. Nevim, ale zkus si to nekde overit
Pokud je to blabol, berte to s rezervou 

FF kombi 1,8 16V 85kW GHIA, r.v. 1999
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já reagoval pouze ze zkušenosti s kámošovou ibizou.Ten měl nějakou dirku ve vejfuku a když se držel v určitých otáčkách,tak to taky dělalo binec jinak ne.Ale technik nejsem...Jinak sem rád,že sme dva!Pamatuju si skoro všechny fíky ze Slanýho,ale ty ho máš vlastně chvíli.Protože červenýho tu nevídám....Tak si kup podložky pod RZ!!!Těšim se na fotky!
- gu-staff
- Nováček
Podložky objednány !RopakKota píše:Já reagoval pouze ze zkušenosti s kámošovou ibizou.Ten měl nějakou dirku ve vejfuku a když se držel v určitých otáčkách,tak to taky dělalo binec jinak ne.Ale technik nejsem...Jinak sem rád,že sme dva!Pamatuju si skoro všechny fíky ze Slanýho,ale ty ho máš vlastně chvíli.Protože červenýho tu nevídám....Tak si kup podložky pod RZ!!!Těšim se na fotky!
- Tudy
- Nováček
Tohle se mi stalo 2x u různých aut a problém byl ve výfuku.gu-staff píše:Ahoj, dnes jsem jel do práce (dálnice), a mezi 3.100 a 3.200 otáčkama se ozývá odněkud drnčení. Volant nevibruje, vypadá to spíš na výfuk...Máte s tím někdo zkušenost ? Co s tím ?
Co s tím ? Nalézt díru, zavařit (modli se aby to nebyl vysypaný tlumič, pak je to dražší)

FFII combi Gold Collection 2007, 1.6i 74 kW, tango orange
spotřeba 6,7 l/100 km
spotřeba 6,7 l/100 km
- gu-staff
- Nováček
No já bych ten díl klidně koupil novej, hlavně když to bude v pohodě, poslední auto, kde sem vařil výfuk, bylo fávo, na všech dalších to vždycky měnim, zas tak často se to nestává...Dneska zavolám do servisu, stejně chci vyměnit olej, nemám šajn, kdy ho předchozí majitel měnil, nový svíčky, mrknout na rozvody, tak rovnou vyřešej výfuk...
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- gu-staff
- Nováček
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček