Hrubsi chod motoru
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hrubsi chod motoru
Nedavno jsem po koupi focuse nechal menit filtry, rozvody a olej a auto jelo krasne. Ted se mi zda ze motor ma trochu hrubsi chod a min tahne. Nic katastrofalniho, ale zda se mi ze tesne po servisu jel lip. Pred servisem jse tankoval obyc naftu a po servise V-pover diesel. Je mozne ze se takto projevuje ucpany palivovy filtr? Tata mi totiz rikal ze po koupi fofo taky natankoval V-power a tim jak se to procistilo se ucpal palivovy filtr...
- Ahmed
- Test driver
Re: Hrubsi chod motoru
Nevim, jak by se mel ucpat filtr, ale jestli se nepletu, tak nejdrive je filtr a pak az motor, takze bordel by se tam dostal jedine z trubek a nadrze. Spousta lidi zapomina palivovy filtr menit a prevazne v zahranici se to vzhledem ke kvalitnejsi nafte ani moc casto nedela.vencaxxx píše:Nedavno jsem po koupi focuse nechal menit filtry, rozvody a olej a auto jelo krasne. Ted se mi zda ze motor ma trochu hrubsi chod a min tahne. Nic katastrofalniho, ale zda se mi ze tesne po servisu jel lip. Pred servisem jse tankoval obyc naftu a po servise V-pover diesel. Je mozne ze se takto projevuje ucpany palivovy filtr? Tata mi totiz rikal ze po koupi fofo taky natankoval V-power a tim jak se to procistilo se ucpal palivovy filtr...
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody mi delal znamy automechanik, ale jak uz jsem rikal, tesne po servisu auto jelo nadherne, byl vymeneny i ten vzduchovy filtr. Az po nejake dobe, cca 1 tyden se mi zacalo zdat ze to ma nejaky hrubsi zvuk. Myslel jsem ze je to po natankovani V-power, protoze jsem cekal zlepseni a spis se to zhorsilo...budu ted zase tankovat tak vezmu obyc naftu a uvidim co bude...
- HonzaV
- Junior
Re: Hrubsi chod motoru
Do filtru se vrací zpět přepad od trysek (alespoň u TDCi), takže podle mne by to bylo teoreticky možné, ale tomu bych moc nevěřil.Ahmed píše: Nevim, jak by se mel ucpat filtr, ale jestli se nepletu, tak nejdrive je filtr a pak az motor, takze bordel by se tam dostal jedine z trubek a nadrze. Spousta lidi zapomina palivovy filtr menit a prevazne v zahranici se to vzhledem ke kvalitnejsi nafte ani moc casto nedela.
Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 120kW, 2014
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti to nějakou dobu jelo bez potíží, tak ti to známý udělal dobře. Pochybuju že bys palivem od Shellu něco skazil. Leda že by jim v cisternách plaval bordel, nebo tys omylem načerpal benzín.vencaxxx píše:Rozvody mi delal znamy automechanik, ale jak uz jsem rikal, tesne po servisu auto jelo nadherne, byl vymeneny i ten vzduchovy filtr. Az po nejake dobe, cca 1 tyden se mi zacalo zdat ze to ma nejaky hrubsi zvuk. Myslel jsem ze je to po natankovani V-power, protoze jsem cekal zlepseni a spis se to zhorsilo...budu ted zase tankovat tak vezmu obyc naftu a uvidim co bude...
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- many11
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba přicpaný KAT??? Nebyl by jsi první kdo jezdil na "obyč" naftu a po natankování V-Power nastali problémy. U nás to už bylo několikrát a v 99% to byl kat...pelen píše:Poptal bych se v servisu nebo pockej, az tu zabrousi Foki, co ten k tomu napise. Pokud je to ono, tak uz nouzove s tim jezdis.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: