Chladic oleja turba na 1,8 tddi
- hagen
- Nováček
Chladic oleja turba na 1,8 tddi
Po obcasnych navstevach motoroveho priestoru som si vsimol mastnotu v oblasti pod chladicom turba.... najprv som si myslel, ze tecie trosku servo az kym som nedal dole chladic turba....a zda sa mi,ze prave asi s neho unika olej po kvapkach, niekde v spoji medzi kovovou a umelou castov chladica....
nepokusal sa toto niekto utesnit....??? a cim ???
Alebo treba vymenit chladic....
DIK....
nepokusal sa toto niekto utesnit....??? a cim ???
Alebo treba vymenit chladic....
DIK....
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nebo zkus prvně dotáhnout motexy, kterými jsou přidělany gumové hadice k intercoleru, občas se stane, že jsou volnější a proplývá to tam
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tu bednu vpředu nahoře, co se na ni díváš, když otevřeš motor?
Tak z toho mi taky trochu vzlíná něco jako olej a prý se to občas stane, když to pohoníš, ale když to nepíská a neklesá výkon, nic se prý neděje. Je to nějaká nedokonale spálená směs v kombinaci s vysokým tlakem. Prostě když jedeš nějakou střelbu, tak to těsnění trochu prorosí.
Tak mi bylo řečeno.
Tak z toho mi taky trochu vzlíná něco jako olej a prý se to občas stane, když to pohoníš, ale když to nepíská a neklesá výkon, nic se prý neděje. Je to nějaká nedokonale spálená směs v kombinaci s vysokým tlakem. Prostě když jedeš nějakou střelbu, tak to těsnění trochu prorosí.
Tak mi bylo řečeno.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- jamaka
- Test driver