Tak já mám fofa necelý měsíc, a dělal jsem s ním technickou takže jsem ten stav viděl. Ale na brzdách jsem prošel jak s novýma, brzdily stále bez nejmenšího zaváhání až se borec na techický divilHugo72 píše:Máš Ty ale šťastie, neviem si predstaviť keby Ti ich trhloAle vydržali pekne dlho /aj keď odhliadnem od toho, že už mali byť dávno menené/ Je dobré že si to nafotil a hodil to sem. Poviem Ti keď som kúpil auto ja tak prvé čo bolo nechal som si ho skontrolovať komplet /okrem diagmostiky/ a nastaviť geometriu.
Máš ponaučenie do budúcnosti "POZOR NA BRZDY"
tak to jsem si myslel že origo vydrží víc jak 60000, nebo jsi tam měl nějaké jiné?. Já sem teď dával orig. tak počítám tak 90-100000 při normálním používaní pochopitelněchmelko píše:tak 150tis je vážne frajerina, ja som ich mal vymenene po 60tis, ale to uznávam, že by do takeho stavu ako si ich mal ty potrebovali dalších 40
chmelko píše:no tak do takeho stavu ako si mal ty by 100tis urcite potiahli
Těch 60000 si nemyslel vážně viď? To musí vypadat pořád jako novéchmelko píše:tak 150tis je vážne frajerina, ja som ich mal vymenene po 60tis, ale to uznávam, že by do takeho stavu ako si ich mal ty potrebovali dalších 40
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti