mam na Vas prosbicku. Je to uz nejaka chvile, co jsem nahodou zabrousil na Vase forum a po cca 2 mesicich jsem tu opet a trosku zoufaly.
Je to cca rok, co mam ridicak, uz jsem neco najezdil a tak premyslim s pritelkyni o koupi auta. Po amaterskem (nikdy jsem auto nevlastnil) pruzkumu trhu jsem se dostal k Fordu Focus. Trosku jsem se poptal kolegu v praci a nekteri stastni vlastnici FoFo mi potvrdili, ze je to dobra volba.
Cca 2 mesice zkousim koukat po ruznych bazarech a inzeratech (ne az zase tak aktivne), ale vubec z toho nejsem moudry a myslim, vzhledem k tomu, ze tomu nerozumim, ze jen tak zajit do bazaru a neco koupit by bylo to posledni co bych mel udelat

Mohli by jste nam PROSIM pomoci s vyberem naseho budouciho Forda Focuse?
Nase predstava:
- Ford Focus kombi - diesel
- obsah: 1,6 - 1,8 (kvuli nizsi sazbe povinneho ruceni)
- rok: 2001+
- najeto: do 100 00O km
- pokud mozno servisni knizka
- barva: stribrna, seda, cerna
- interier: palubni deska seda nebo cerna (ne drevo)
- libi se nam typ, ktery ma predni blinkry ve svetlech
- klimatizace
- airbag (co nejvice:)
- elektricka okna a zrcatka
- radio
- tazne zarizeni
- v zavazadlovem prostoru roletka
- stresni okno (prani pritelkyne:)
Cena: 200 000,00 Kc
Myslite si, ze je realne dle techto pozadavku FoFo koupit? Popripade zkusite mi poradit - napsat, co bych mohl za FoFo v cenove hladine 150 000,00 Kc - 200 000,00 Kc poridit?
Jak jsem psal, ridicak mam cca rok, takze ani nemam predstavu, kolik toho najezdim. Cca 600 km v mesici za rodici, nejake vylety v lete a v zime na hory, mozna sem tam dovca.. zkratka zadny zivot na cestach.. i kdyz pokud mi nejakeho mazlika doporucite, treba se mi zmeni zivot

Diky moc a preji hezky vecer
Tom