Takže po zjištění v ,,sekci" Hokejový zápas jsem založil zápas ve florballu. Zkouším to jestli by se sešlo více lidí. Pár lidí už mělo zájem .
Halu na klasickou hru 5+1 bych byl schopný domluvit, bylo by to u nás (v Břeclavi).
Tak se vyjadřujte.
Vidim, ze Alfi nazyva klacek stejne jako u nas, kdyz jdeme hart "klackovanou".
Breclav sice neni az tak daleko, navic jsem tam prozil 2 roky na SPS automobilni, ale na 100% ucast nezarucim.
Je to sice o poznani prijatelnejsi nez hokej na Kladne, cimz chci naznacit, ze "klacek" mam, ale zalezi na tom, kdy by to bylo. Takze 50:50%
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
já bych Vám mohla dělat max. roztleskávačku, tu jsem pár let dělala, i třásně bych možná ještě doma vyhrabala Jen mi musíte vždycky říct,kdy se mám začít vlnit a pominout už trošku menší ohybnost kloubů a celého těla, přece jen už nejsem nejmladší
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Tak tuhle hru jsem nikdy nehrál, ale věřim že je to odvaz. Musím napsat to samé co k hokeji....koleno je v hajzlu právě ze sportu a nebudu to pokoušet, zůstanu věrnej kolu a in-line bruslím.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5% Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996