docela by mě zajímalo, kolik je mezi námi profesionálních řidičů? Jelikož si teď budu dělat C+E a možná sám usednu na jaře do nějaký velký bestie, rád bych získal tak trošku přehled a snad by to zajímalo i někoho jinýho

No, právě. Já jsem se to náhodou dozvěděl před týdnem. Je to dost zásadních věc a v novinách ani tv jsem o tom neviděl ANI ŘÁDKU!Skubi píše:tak ti jen doporučuji, aby jsi si to vše i s profesákem stihnul udělat do konce března, protože od dubna začínají platit jiné podmínky
viz http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... %ED#162631
jj, takhle to funguje všude a čest výjimkámJari píše:...... Je to známý,takže místo toho abych tam byl 2 dny po 8 hodinách,tak se to sfoukne za dvě hoďky s kafem a cigárkem......
pro ty, co už profesák mají tak neJari píše:....... Taky mě už upozorňoval,že budou novinky,ale prej to nebude tak strašný,jak o tom hovoří "média".
Ono to proplácení funguje, ale četl jsem třeba nabídku, že ti zaplatí E+profesák a na 5 let seš připoutanej. Co jsem slyšel od řidičů, tak s tím nemají moc dobrý zkušenosti. Teď je otázka, jestli ty smlouvy dopravci nastaví výhodně i pro řidiče nebo na nich budou tímhle způsobem vydělávat nevýhodnýma smlouvamaSkubi píše:pro velkou přepravní firmu nebude problém, aby ti to proplatila a pak se jim třeba na nějaký čas upíšeš. vím, že za totáče to tak třeba bylo v Ostravě v dopravním podniku, kdy ti vlastně zafinancovali řidičák.
horší to bude pro takové ty "příštipkáře", kteří mají 2-3 auta a jezdí většinou po okrese, tak pro ty postupem času bude problém se sháněním nových šoférů
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů