zamykání auta
-
- Junior
zamykání auta
Z velkou radostí se mi zamyká auto: když je nastartované, i když není, když jedu, i když stojím. Nezáleží na tom, zda jsem uvnitø nebo venku. Èastìji se to stává v zimì. Mám Focus combi r.v. 1999. Mùže mi nìkdo poradit èím to je a èím to odstraním? Díky Miluna.
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
fungujou ti vsechny zamky ? jestli to ma impuls od vsech dverí , protoze je jsem v jednech dverich odpojil zamek a ono to nevedelo ze jsem je otevrel a za chvili se to zamklo .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- masox
- Pokročilý
Mě to dělá absolutně nepravidelně - ale teda jen když jedu zničeho nic mi zamkne auto všechny dveře - hoši když to bylo poprvé já myslel že auto bylo nějakých mafiánu a ted se nedostanu ven. Trošku jsem to sledoval a rozebíral zpětně po uzamčení co jsem, dělal a nevím jestli to má nějakou spojitost, ale dělává mi to když otevřu dveře klíčkem napřímo bez dálkáče - než jsem vyměnil baterku v dálkači tak jsem byl nucen odemikat klíčem bez dálky poměrně často, ted už mi to funguje lépe, ale sem tam aniž bych musel auto odemknu klíčem a nejsem si zcela jist, mám takové tušení že mi potom za jízdy auto zamkne. Nevím jestli to má nějakou spojitost - ale prázdný bez motoru doma na dvorku se mi to ještě nestalo - vždy za jízdy.
-
- Junior
zamykání auta
Ahoj,foki píše:fungujou ti vsechny zamky ? jestli to ma impuls od vsech dverí , protoze je jsem v jednech dverich odpojil zamek a ono to nevedelo ze jsem je otevrel a za chvili se to zamklo .
všechny zámky fungují bezvadnì, alarm tam nemám, tím to taky nebude, nemám žádné automatické zamykání, jsem z toho celej "zdìšenìj". Poprvé se mi to stalo, když jsem v zimì odjíždìl, nastartoval jsem auto a vylezl ven oèistit okna - a vtom "cvak" a auto zamèený. Naštìstí to bylo doma pøed barákem. Èastìjí se mi to stává v zimì, tuším, že to má nìjakou spojitost s nedoklapnutím "nìèeho". Jak se ale auto ohøeje, tak se to nestane. Snad nìjaký špatný kontakt ......? Nevím. Jinak díky M.
- Peter
- Junior
zamok
ja som mal ten isty problem pomohlo ked som rozobral zamok a vycistil som ho zvnutra hlavne pri mikrospinači bol cely obaleny vazelinou a ostaval vyset vystrykal som to sprejom na odmastnovanie odvtedy sa mi to nestalo ani raz 

Ford Focus r.v. 99 1.8TDDi Trend 3dv Panther black

-
- Junior
Re: zamok
Jo, tak tomu by to úplnì odpovídalo. Mùžeš mi prosím øíci, které zámky jsi èistil a kde je umístìn ten "mikrospínaè", popø. jak se k nìmu dostanu?Peter píše:ja som mal ten isty problem pomohlo ked som rozobral zamok a vycistil som ho zvnutra hlavne pri mikrospinaèi bol cely obaleny vazelinou a ostaval vyset vystrykal som to sprejom na odmastnovanie odvtedy sa mi to nestalo ani raz
Mì se zamyká naráz celé auto, vìtšinou v zimì, takže pokud je tam nìjaká zatuhlá vazelína, tak tam asi bude kámen úrazu. Musím rozebrat celé dveøe, nebo se tam dostanu nìjakým spreyem? Díky za odpovìï. Miluna.
- Peter
- Junior
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No tak me to dela to same a to uz jsem to mel 2x v origo servisu FORD
. A v zime nejvic. Dokonce za jizdy se mi to treba zamcelo a odemcelo a zamcelo 2x po sobe, to se clovek lekne celkem dost treba pri jizde na dalnici... Ale uplne nejlepsi bylo kdyz jsem jen vylezl, zavrel jsem dvere a auto se mi zamcelo
, samozrejme nastartovane a stal jsem v protismeru a pro nahradni klic daleko... Takze kdyz mam klice v zapalovani, tak nikdy nezaviram z venku dvere, nebo si necham otevrene okynko 

-
- Junior
zamykání auta
Tak to máš úplnì pøesnì stejnou závadu jako já. Co s tím dìlali v tom servisu - zlepšilo se to po opravì? (Za kolik???) Vypadá to na ty mikro spínaèe zanesené vazelínou - pustím se do toho, napíšu jak jsem dopadnul !!!pepson píše:No tak me to dela to same a to uz jsem to mel 2x v origo servisu FORD. A v zime nejvic. Dokonce za jizdy se mi to treba zamcelo a odemcelo a zamcelo 2x po sobe, to se clovek lekne celkem dost treba pri jizde na dalnici... Ale uplne nejlepsi bylo kdyz jsem jen vylezl, zavrel jsem dvere a auto se mi zamcelo
, samozrejme nastartovane a stal jsem v protismeru a pro nahradni klic daleko... Takze kdyz mam klice v zapalovani, tak nikdy nezaviram z venku dvere, nebo si necham otevrene okynko

- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamykání auta
No nevim co s tim delali, ale vzdycky se to projevilo za cas znova. Ani nevim kolik chteli za opravu, asi to nejak splachli s prohlidkou. No urcite napis, jestli se to pak zlepsi tak bych to udelal takyMiluna píše:Tak to máš úplně přesně stejnou závadu jako já. Co s tím dělali v tom servisu - zlepšilo se to po opravě? (Za kolik???) Vypadá to na ty mikro spínače zanesené vazelínou - pustím se do toho, napíšu jak jsem dopadnul !!!pepson píše:No tak me to dela to same a to uz jsem to mel 2x v origo servisu FORD. A v zime nejvic. Dokonce za jizdy se mi to treba zamcelo a odemcelo a zamcelo 2x po sobe, to se clovek lekne celkem dost treba pri jizde na dalnici... Ale uplne nejlepsi bylo kdyz jsem jen vylezl, zavrel jsem dvere a auto se mi zamcelo

- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný trable - občas mě auto zamklo za jízdy vevnitř, stávalo se to jen v zimě. Moc jsem to neřešil, akorát při kontrole alarmu ( poté co mě FF v noci vzbudil - někdo se chtěl dostat dovnitř) v servisu jsem se na to poptával. Zamykání v mém případě určitě nesouvisí s alarmem, jsou to dva nezávislý okruhy. ( Pozn. - zabezpečení s DO centrálu mám dodatečně montovaný - autoriz. Jablotron). Přikláněl bych se k verzi závady v zámku, ale vůbec se mi do toho nechce šťourat
- asi to zatím nechám vyhnít 

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- masox
- Pokročilý
Taky do toho nebudu štourat - je to tak absolutně nepravidelné že mi to vubec nevadí - ani vlastně nevím jestli je to zamčený, jen v tom luplo, ani zámek LOCK se nezmačkl jako když se zamkneš zevnitř. Možná je to zamčený, nikdy mě nenapadlo mrknout na kličky když auto zamknu normálně z venku jestli se zamačknou zámky LOCK nebo jestli zustavají normálně.
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: