FORD ALARM MFD1 standard Ford cislo 1 459 360..cena cca 140 eur
FORD ALARM MFD1 luxury 1 478 917.. 190 eur
Urcene pre FOCUS 2 a C-MAX

Pozriem to, vďaka, ale mal som na mysli niečo také, ako samostatné otrasové čidlo pripojiť k môjmu origo alarmu. Možno sa to nedá a budem nútený to riešiť prídavným alarmom.pelen píše:wayne001: link je na 2. prispevku na teto strance.
Byl jsem se na sadu LUXURY podivat. Obsahuje navod, kabely, vystrazne svetylko, sirenu, 2 prostorava cidla a ridici jednotku, ktera ma uplne stejnou funkcionalitu jako GEM (alespon jsem to z navodu tak pochopil). Cena sady 3400,- vc. DPH.zirafak píše:Ak by mal niekto zaujem si domontovat zabezpecenie do svojho auta...Ford ponuka original prislusenstvo v 2 variantach.
FORD ALARM MFD1 standard Ford cislo 1 459 360..cena cca 140 eur
FORD ALARM MFD1 luxury 1 478 917.. 190 eur
Urcene pre FOCUS 2 a C-MAX
nechci ti brat iluze ale vse vidis prilis ruzove a nevim jestli by jsi nepohorel jako papirovej cert . stejne jako s BT .ZaQik píše: - ridici jednotka - 500,- za GEM s pojistkovkou (ale da praci sehnat vhodny, napr. GEM s cislem koncicim DL ma alarm bez cidel) nebo prehrani GEMu verzi s povolenym alarmem (cena ??? TUSI NEKDO?)
... muzes byt trochu konkretnejsi? Kdyz jde o techniku nebo o zamenu soucastek, tak je Tvoje odpoved VZDY vecna, presna a navodna. Ale kolem GEMu jen "krouzis" - napis presne, co si myslis ... napr. ze v GEMu je ulozen i VIN a bude nutne ho prepsat.foki píše:nechci ti brat iluze ale vse vidis prilis ruzove a nevim jestli by jsi nepohorel jako papirovej cert . stejne jako s BT .
omlouvam se za OT, ale nemuzu si to nechat ujit: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 85&t=22644foki píše:nechci ti brat iluze ale vse vidis prilis ruzove a nevim jestli by jsi nepohorel jako papirovej cert . stejne jako s BT .
Netušíš, jak ta originální prostorová čidla oznamují narušení jednotce? Celkem rád bych zjistil, pokud by se třeba nedali připojit na alarm jablotron athos, který mám v autě - ten spolupracuje s mnoha senzory. Orig alarm nemám.ZaQik píše: - 2 prostorova cidla - 400,- (osazena ve stropnim svetle se ctecimi lampickami)
- k cidlu vedou 3 draty:Croog píše:Netušíš, jak ta originální prostorová čidla oznamují narušení jednotce?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti