Převodovka
- Quarry
- Nováček
Převodovka
Ahoj, máte někdo zkušenost s vysypáním převodovky, tohoto modelu, na silnici? Měl jsem tu nepříjemnost na krku těsně před vánoci, a díky mý naivitě při koupi a neserióznosti autobazaru Autowelt z mariánek sem musel celou zaležitost platit se svýho, hlavne jsem chtěl co nejdřív jezdit (jestli někdo chcete vědět vice podrobnosti tak se muzu rozepsat). Dále díky zručnosti a obětavosti místního servisu mi byla do fofa namontována převodovka z roku 2001 z dvoulitrové benzínové verze - zatím spokojenost a hlavně věřím že již nebude problém ve špatném nadimenzování prvků originální převodovky a síly motoru, jak mi bylo vysvětleno. Těším se na zajímavou diskuzi 

- atm ff
- Nováček
Re: Převodovka
čau to mě zajima popiš to vic taky mě na ff 1.8 cojsi huči ale jen za jizdy myslim že to jde od převodovky ale vic bych dal na to že to jsou nejaká ložiska v poloosách jestli tam nejaky sou?
, ale me taky napadly že to mužou byt gumy, ale každy měsic je dofoukávám tak nevím

- Test driver
u fofo sa prevodovka niekedy vysipe, ale žeby to bolo častejšie ako u inych značiek sa mi velmi nepozdava
- atm ff
- Nováček
a při rychlosti 110-120km/h se mi začne třepat volant
- Test driver
tak v tom prevodovka fakt nema prsty 

- atm ff
- Nováček
no s tym třepaním volantu je mi to jasné že né ale to hučení nevím napadlo mě i po zkušenostech se zetory když je malo oleje v převodovce
- Nováček
no tak to hučení si myslím bych jako první kouknul na ložiska, to na 100%, měnil jsem všechny 4 a to hučení bylo opravdu hodně slyšet...no spíš postupně bylo hlasitější a hlasitější, nakonec když už přišlo na výměnu tak se mi zadní kola ve svislé poloze naklaněly snad až o 5mm od osy na každou stranu
no co se týče toho klepání do volantu, tak to bych zase tipnul na nevyvážená kola, možná pak i na kotouče
no a jinak ještě k těm převodovkám v 1,8 z roku 98 až 00 tak je to prý co jsem slyšel od mechanika co mi to opravoval celkem běžná záležitost, hlavně v případě, kdy se fofo dostane do mladších nevyblázněných rukou

no co se týče toho klepání do volantu, tak to bych zase tipnul na nevyvážená kola, možná pak i na kotouče
no a jinak ještě k těm převodovkám v 1,8 z roku 98 až 00 tak je to prý co jsem slyšel od mechanika co mi to opravoval celkem běžná záležitost, hlavně v případě, kdy se fofo dostane do mladších nevyblázněných rukou
- atm ff
- Nováček
dík za odpověd pořeším to
- Junior
Ahojky,
Pocas zimného obdobia pri prvých rozbehoch mi ide ťažko zaradiť dvojku. Ostatné idú OK.
Ak sa motor zahreje? tak už to ide hladko..

Pocas zimného obdobia pri prvých rozbehoch mi ide ťažko zaradiť dvojku. Ostatné idú OK.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti musely menit poloosy a tahla razeni vcetne kulisy razeni , protoze 2,0 ma silnejsi poloosy a razeni zpatecky ma pres pojistku , pokud mas cerny dekl na prevodovce vpredu tak mas zase 1,8ovou vprevodovkuQuarry píše:Dále díky zručnosti a obětavosti místního servisu mi byla do fofa namontována převodovka z roku 2001 z dvoulitrové benzínové verze - zatím spokojenost a hlavně věřím že již nebude problém ve špatném nadimenzování prvků originální převodovky a síly motoru, jak mi bylo vysvětleno. Těším se na zajímavou diskuzi
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Quarry
- Nováček
jj máš pravdu měnili mi poloosy, kulisu táhla, na zpátečce mam pojistku.. jj je to jak říkáš a už to úspěšně jezdí přes rok 

- Quarry
- Nováček
taky mi to sem tam, podle toho asi kam se dostane vlhkos, jde hur... z toho bych si asi nic nedělal, jen to nechce násilí....když jsem mel ještě wartase tak jsem musel vzdy při příjezdu domu nechat zařazenou dvojku protože následující ráno nešlo řadit vubec, většinou jsem musel ujet tak dva kilaky na dvojkuhonolulu píše:Ahojky,