Som nasrany strasnym sposobom, pretoze toto bol kruty uder pod pas. Cele to vzniklo tak, ze do polroka som pracoval v inej firme, kde moj prijem za pol roka bol omnoho vacsi ako prijem za pol roka v terajsej firme. Dostal som sa cez hranicu "milionarskej dane", ktora sa nepocita raz za mesiac, ale jednorazovo sa strhne za predchadzajuci rok. Takze teraz s nizsim prijmom musim zaplatit dane z prijmov u predchadzajuceho zamestnavatela.
Co ma vsak neuveritelne nasralo je, ze ma na to nikto neupozornil. Ked sa jedna o rozdavanie penazi, danove ulavy a veci podobne, tak je kazdy informovany, su tlacove besedy, clanky... Ked vsak ide o ludi s vyssimi prijmami, tak sa doj...vaju kde sa len da

Uvidim, kolko dokazem usetrit, ale asi budem musiet zacat predavat nejake veci, ktore mam doma, pretoze ma caka este aj garancna prehliadka po 1 roku a o 2 mesiace aj skola smyku, ktoru asi budem musiet zaplatit uz tento mesiac.
Jedine vychodisko, ktore vidim, je, ze sa musim zadlzit este viac, ako som.
Sorry, ze sa tu takto "spovedam", ale dostal som sa do dost silnej financnej krizy. Nepochybujem o tom, ze mam vacsi prijem, ale takyto pristup statu je hrozny. Ved tato akcia ma moze s kludom polozit na lopatky.