nárazník a světla FL
-
- Nováček
nárazník a světla FL
Zdravim vsechny majitele a fanoušky FF, jsem tady novej a potřeboval bych radu.Chystám se koupi FF kombi 2001 vFL a bude nutná výměna nárazníku a světel. Chtěl bych osadit světla a nárazník z FL, nemáte někdo zkušenost jestli to jde? Už se mě podařilo zjistit, že bude u světel potřeba upravit konektory, ale jde mě hlavně o ten nárazník a jeho uchycení. Už jsem pochopil, že nejpovolanější je asi foki,na kterýho fakt koukám
, ale třeba máte zkušenost i někdo jinej. Tak dík.

- Honza
- Zkušený
-
- Nováček
Asi sem to spatne naplsal, ale tim vFL jsem nemyslel ve FL ale před FL. Zkratku sem okoukal od fokiho
.
...jinak dík za odpoved, probral sem to uz taky i primo s fokim a naraznik z FL pujde namontovat, akorat prej bude nutno trochu vyhnout potrubi klimatizace a houkacku kvuli vybrani pro mlhovky.

foki píše:Facelift - nový model od 02
vFL je stary model vorFacelift 98-01
...jinak dík za odpoved, probral sem to uz taky i primo s fokim a naraznik z FL pujde namontovat, akorat prej bude nutno trochu vyhnout potrubi klimatizace a houkacku kvuli vybrani pro mlhovky.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem to 3x a až počtvrté jsem pochopil, že se jedná o předchozího majitele. 3x mi automaticky vyskočilo přede mnou jedoucí auto a nechápal jsem, že bych měl mít bouraný přední nárazník, když mi auto přede mnou ujíždí.ihrdlick píše:Nárazník tam jde uchytit, mám 2000, borec přede mnou to nedobrzdil a je tam teď nárazník i světla z FL.
-
- Test driver