FF II. výbavy
-
- Nováček
FF II. výbavy
Zdravím místní, potřeboval bych poradit od kdy resp. od jaké výbavy jsou na focusu II. lakovaná zrcátka. mám možnost pořídit trenda r. 06, který je má v černém plastu, ne že bych na nich tolik trval, ale aspoň abych si udělal trochu představu o celkové výbavě, teda pokud se mi jí někde povede dohledat. díky za radu.
-
- Test driver
Re: FF II. výbavy
velmi individualna zalezitost podla toho,pre ktory trh bolo auto vyrobene,v akej vybave,ci si to majitel priplatl,alebo dodatocne dolakoval.
-
- Nováček
no to je právě to co nevim
auto je r. 5/06 koupeno v německu kde zatim porad je a zatim mam jen par fotek, měl by to byt trend 1.6 benzin, ale pravě ty zrcatka mne trochu zarazily aby to nebyl ambiente nebo snad neco mezi.....

- pirrri
- Nováček
mám takový dojem, že v katalogu co jsem měl, když jsem se rozhodoval já, že u výbavy trend do roku 2006 byla zrcátka černá. lakovaná byla až od další vyšší výbavy..ale jak už zde bylo řečeno pro každý trh jsou auta jinak dovybavena..
- Forfoc
- Pokročilý
Trend by měl mít zrcátka černý. Lakované byly jen na přání zákazníka a nebo když byl nějaký akční model něco jako v r. 2007 Ford Trend Collection či případně jiný doplňkový název dle země prodeje.
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mám Trend 5/05 a zrcátka jsou černá...
-
- Nováček
díky všem za odpovědi, tak teď ještě, aby bylo auto celkově o.k.
- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt, je to rôzne. Ja ich mám v čiernom plaste, ale dnu mám digi klimu, tempomat a volant v nerez kombinácii. Takže...
- Ahmed
- Test driver
Jedina jistota asi je, ze lakovane zrcatka nema ambiente. Trendy casto byvaji akcni a oni radi takovehle blbiny davaji zdarma.
- silva
- Nováček
Výbava Trend, pokud se nejedná o nějakou akční nabídku, má standardně zrcátka černá jak u nás, tak myslím že i v Německu. Kdyžtak se mrkni na http://www.mobile.de - prodej zánovních aut všech značek, tam si určitě uděláš přehled o autech na Německém trhu jak jsou či nejsou vybavený, kolik stoji atd... Jinak myslím, že Focus ve výbavě Trend v Německu je stejně vybavený jako u nás až na dva rozdíly - Němci nemaj přední mlhová světla a možná taky nemaj palubní počítač - pokud by si ho teda nedoobjednali. V Německu se taky lze sejit s Focusy s označením výbavy Fun, což v podstatě je Trend. Jo ted mě ještě napadá, ale nejsem si tím vůbec jist, ale možná že Focusy v Německu ve výbavě Trend maj standardně 6 airbagů, ale říkám, nejsem si tím 100% jist
Každopádně přeju štastnou koupi
Každopádně přeju štastnou koupi

- pavliq
- Nováček
V Německu je aktuální výbava STILE, je vyšší než TREND, kola 16´- plecháče na 5 paprscích, auta jsou již v metalízách, lakovaná zrcátka i boční lišty a kliky dveří, palubní počítač, EPS, manuální klimatizace, 6 airbagů, vyhřívané přední sklo, všechna okna v elektrice, dvoustupňový dálkový centrál s imobilizérem, tempomat, radio 6000CD s předpřípravou pro AUX vstup /stačí doplnit jen konektorem/, osvětlení pod palubkou na obou stranách / doplnit žárovkami/, stejně tak příprava na denní světla /chybí relé a pojistka/.
Ford Focus II. Style, 1.6 16V, kombi 2007
- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
pavliq: Můžeš mi prosím napsat něco bližšího k tomu vstupu AUX - případně nafotit konektor atd... a taky k té přípravě pro denní světla? Žárovečky k nohám jsem si už doplnil a je to taková fajn věcička. Člověka to potěší. Snažím se zjistit co všechno se dá ještě dovybavit (co je připraveno ale nedoděláno)...
Jinak k aktuálnímu dotazu: Mám verzi Sport, koupeno nové v ČR a kryty zrcátek mám v barvě karosérie. Alespoň zatím, než mi je žena v garáži úplně odře
Jinak k aktuálnímu dotazu: Mám verzi Sport, koupeno nové v ČR a kryty zrcátek mám v barvě karosérie. Alespoň zatím, než mi je žena v garáži úplně odře

Ford Focus II, 1.6 Ti-VCT Sport, 2005, K&N Air Filter

- cipius
- Nováček
Mám výbavu STYLE ale nemám tam přípravu pro denní světla.Jak psal Pavlig,tak stačí osadit relátkem +pojistkou a vše funfuje.Tak jsem koupil relátko a pojistku a pak jsem zjistil,že kde má být relátko,tak tam není přivedena el.instalace.Tak že smůla a relátko mě leží doma.Jinak vstup AUX taky mám.Koupil jsem si v elektru 2xJACK 3.5mm a asi 50cm kabelu.Naletoval JACKy a teď už jenom stačí připojit s MP3 nebo I-podem.Můžu nafotit a poslat.
NEW Ford Focus combi 01/2008 - royal grau,1.6/16V Duratec 100PS Trend Style-X

- KERF
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
cipius: prosím tě, mohl by jsi nafotit kde přesně je k nalezení ta příprava pro AUX + kde a jak je potřeba naletovat ty konektory? Mám rok výroby 2005 a rádio bohužel zatím ještě 6000CD, ale vstup AUX by se hodil. Potřebuji zjistit jestli tam tu přípravu taky někde mám a tvoje fotky by mě hodně pomohly. Do tohoto vlákna to nepatří, tak mi to prosím pošli na mail: KERF@email.cz. Díky
Ford Focus II, 1.6 Ti-VCT Sport, 2005, K&N Air Filter

- cipius
- Nováček
To KERF,zítra to nafotím a pošlu.OK. 

NEW Ford Focus combi 01/2008 - royal grau,1.6/16V Duratec 100PS Trend Style-X