Seřízení spojky
- Kolda
- Nováček
Seřízení spojky
Ahoj kamarádi, jak seřídit spojku, která zabírá více nahoře? Tak aby zabírala jak má... Funguje normálně, neprokluzuje... Jestli už se to tu probíralo, tak se omlouvám, ale nic sem nenašel 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seřízení spojky
Ty si živej?
Bohužel jen tlachám a neporadím,tohle opravdu nevím.Snad někdo poradí.... 

- Kolda
- Nováček
Nj sem živej
Dycky dyž sem na Focusu něco řešil (teda skoro nic), tak sem to tu našel, tak sem nemusel zakládat novej link a byl sem tu vždycky jako takovej duch
Tohle je jediná moucha na jinak bezvadně fungujícím stroji.. Tovíš, na feldě sem si to udělal, ale tady nevim, to už je jinčí mešín 

-
- Test driver
tak ak zabera uplne hore tak je to z jedných prvých naznakov, že ide do kytek
ked som kupil fofo, tak mi zaberala zase tak nizko, že som to nechal potunit kamošovi, myslim, že len niečo povolil...ale čo to ti nepoviem

ked som kupil fofo, tak mi zaberala zase tak nizko, že som to nechal potunit kamošovi, myslim, že len niečo povolil...ale čo to ti nepoviem

- Kolda
- Nováček
Mno ale vzhledem k tomu, že mám najeto 56tis, tak si myslim že to ještě nemůže jít do kytek ne? Sice se to pohybovalo asi převázně v městským provozu (předchozí majitel Vodafone, za 3,7 roku najeto 47tis, teď se k tomu chovám tak nějak lidsky, nějaký to město taky, ale většinou dálnice a okresky), ale nerad bych to takhle brzy měnil.. To i na feldě mi to vydrželo 2x déle.. A že tuten motor zas nepřenáší takový Nm a Kw... 

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud jsou ty kilometry pravdivý, bylo by to opravdu brzy. Ale souhlas s Chmelkem, myslim že u Fofa se spojka zabírající uplně nahoře bere do kytek. Neni snad štelovatelná. Mě zabírá nahoře taky, ale mám najeto 155tis. 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Kolda
- Nováček
No pravdivý - tovíš, to je vždycky těžký poznat.. Je to ukončenej operativní leasing od Sixtu, takže ta firma těch aut má hafo a jestli jedno prodá o 20tis dráž nebo ne jen kvůli tomu, že stočí km bych se divil. Ale dneska je možný všecko... Jinak opotřebení interiéru žádné, podvozku žádné..nevim vypadá to pravdivě no. Serviska k tomu byla, ale nová dopisovaná, prej se originál ztratila...no nevim, taky běžně ztrácíte servisky od auta? Já ne
) Ale když sem se ptal na servisní historii toho auta, který jezdilo jen do jednoho servisu, tak mi to tak nějak sedělo...
A ještě mě napadá jedna otázka do pranice, dneska podle blokové vyjímky (nebo jak se to jmenuje) můžeme jezdit i do jiného než autorizovaného servisu Ford, který má asi nějakou autorizaci tyto práce provádět. Otázka: když jim tam dám auto, oni mi daj štempla i do kolonky kontrola karoserie, uspěji pak u reklamce u Forda, například kvůli nejčastějšímu problému - rezivění dveří apod?

A ještě mě napadá jedna otázka do pranice, dneska podle blokové vyjímky (nebo jak se to jmenuje) můžeme jezdit i do jiného než autorizovaného servisu Ford, který má asi nějakou autorizaci tyto práce provádět. Otázka: když jim tam dám auto, oni mi daj štempla i do kolonky kontrola karoserie, uspěji pak u reklamce u Forda, například kvůli nejčastějšímu problému - rezivění dveří apod?
- hide
- Pokročilý
Spojka na FF se nijak neseřizuje. Teda seřizuje se sama, automaticky, podle toho jak jsou sjetý lamely. Pokud zabírá nahoře, tak bude brzo v háji. Můžu potvrdit. Mně odešla taky do věčných lovišť a mám novou. Najeto mám 130 tis. A zabírala nahoře už ve 110 tis. Pak začala klouzat a bylo vymalováno.
- wayne001
- Junior
Kámoš dnes doviezol fofo rv.98 naj.95000 z najakého bazáru.Tiež sa mu km nezdali, a predajca mu povedal že si to može overit vo ford servise napichnutím na PC.Lebo že len Ford a BMW majú nejaký čip či čo odkial vytiahnu pravdivé kilometre,aj ked sú zmenené.No neviem ja som o tom ešte nepočul 

- jamaka
- Test driver
Predajca ma asi cip v hlave a ked sa donho pichne a poriadne, tak ti urcite povie ake km ma to auto 

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- wayne001
- Junior
- Xele
- Nováček
Tak to je v háji...také mi spojka zabírá až nahoře ale neprokluzuje a sázel jsem na to že se to dá seřídit..no nic asi mě tedy čeká výměna... 

- pbjun
- Test driver
Panove klid, nejdriv si zkontrolujte brzdovku
Ja ji mel malo a klouzala mi spojka
Dolil sem a neklouze... Jinak nahore zabira uz 50 tis km a porad pohoda... Razeni lehke presne, po doliti neklouze...

-
- Nováček
čaj fíkusové...spojka trápí asi všechny koukám,chtěl bych patřit mezi ty co jen dolijí kapalinu....v tomhle případě bohužel,ale docela jsem rád že tam je když jedu z kopce,ne?spojka teda nejspíš kaput,už se s tím nedá ani předjíždět....
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud klouze tak je na vymenu
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :