El.otvírání zadních oken
-
- Nováček
El.otvírání zadních oken
Prosím o radu-při zavírání zadního okna v tom ošklivě křuplo a okno dojezdilo.Drží nahoře jen silou vůle. Narazil jsem hned při demontáži dveřního čalounění. Je tam asi 6 šroubků, potom panýlek s vypínačem, ale tu desku ne a ne vytáhnout. Bojím se užít hrubého násilí a nejsem schopný poznat,na čem to ještě drží. Věděl by někdo poradit?
- the-boss
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: El.otvírání zadních oken
Stalo se mi to samé... Stáhl jsem okno ale vytáhnout, to ne, při vyjíždění na horu křup. Zajel sem hned do značkového servisu. Rozmontovali obložení a zjistli že mi prasklo takový ramínko (myslím že stahovák), nevím jak se tomu přesně říká. Mechanikovi to trvalo vidělat 45 minut, člověk si s tí musí vyhrát jak je tam málo místa. Neměli náhradní skladem tak mi to zatím vypodložil špalíkem. to trvalo dalších 40 minut, zkracování a zařezávání špalíku aby to bylo co nejtěsnější a dalo se to tam dostat. Nevzali si ani korunu, prý proto že sem stálý zákazník, jako česky řečeno, čuměl jsem. Doporučuji pokud vám praskl stahovák tak ho kupte z vrakáče, jinak cena za něj je příšerná, musí se koupit i s motorkem.
PS : co se týká interiéru, tam jde většina věci pouze hrubou silou, je to tak, nejhorší je že je na tom všechno vidět, není to dělaný na rozdělávání. jinak nezapomněl jsi na madlo na zavírání dveří?
něco podobného, ale bez el. oken
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG
PS : co se týká interiéru, tam jde většina věci pouze hrubou silou, je to tak, nejhorší je že je na tom všechno vidět, není to dělaný na rozdělávání. jinak nezapomněl jsi na madlo na zavírání dveří?
něco podobného, ale bez el. oken
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG
Ford Focus kombi GHIA 1.8 (85kw) r.v 1999 pacific green

Ford Mondeo liftback 2.0 (107kw) r.v 2003 zelená honour
Ford Mondeo sedan 2.0 (96kw) r.v 2000 cerna panther (crash foto galerie mondeo)

-
- Nováček
V tom madle to asi bude, čučel jsem na něj, ale jak do něj!? Jdu to ještě zkoušet
-
- Nováček
No ty obrázky, tos mě dostal - nádhera!
-
- Nováček
Drželo to opavdu už jen to madlo. Snažil jsem se to řešit dírou po sundaném repro-nic moc přístup, ale strhávat polystyen se mně nechtělo. Okno vodí silonový unašeč s otvorem a okno má též otvor. Spolu je to spojeno silonovým čepem, který má asi nějaké zajištění, Ten čep byl vypadlý. Provizorně se mně to podařilo vyřešit, čep jsem v unašeči zamáznul tmelem-uvidím, jak dlouho to vydrží.
- the-boss
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to jsem rad, že jsem teda aspoň pomohl.
Ford Focus kombi GHIA 1.8 (85kw) r.v 1999 pacific green

- horvatm
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No parada, tiez mi to ruplo vcera,to som chcel ist s mojim synom na prvy vylet, ma len 10 dni a museli sme ostat doma a hladat dosku aby som podlozil sklo. Co teraz, neviem vymontovat elektricky stahovak, uz mam pokazene obe zadne dvere, v jednych vobec neni a druhy rupol, odlomil sa taky kusok co drzi lanko, to som nasiel vo dverach. Mate nejaky postup ako vymontovat stahovacku, drzi na tom to sklo, vsetko som uvolnil ale sklo tam stale drzi, cital som si navody ako sa to da opravit , len to vymontovanie mi nejde, ak mate skusenosti prosim o radu.
Popripade ci nahodou niekto nemate po ruke zbytocnu elektricke stahovanie na zadne dvere aj oboje ... dakujem, popripade kde sa to da nejak vyhodnejsie kupit, vrakace nepoznam , nikdy som tam nebol, dakujem....
presne toto sa odlomilo ako na obrazku a neviem to vymontovat....
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... C3%A9+okno
Popripade ci nahodou niekto nemate po ruke zbytocnu elektricke stahovanie na zadne dvere aj oboje ... dakujem, popripade kde sa to da nejak vyhodnejsie kupit, vrakace nepoznam , nikdy som tam nebol, dakujem....
presne toto sa odlomilo ako na obrazku a neviem to vymontovat....
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... C3%A9+okno
1.8 TDDI Combi r.v 99, tmavočervená - GHIA
-
- Nováček
me se predevcirem stalo to same nevite nekdo da se to nekde koupit ten unašeč????
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vrakoviste
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :