identifikacni znaky
-
- Nováček
identifikacni znaky
cus borci ...prosim vas nevite kde by se dali najit nejaky dalsi identif. na focusu krom VINu na podlaze spoluj, ,stitku za pr.sklem a plech stitku v motoru?stacil by mi alespon jeden...teda pokud tam je....diky
-
- Test driver
Re: identifikacni znaky
na motore? 

-
- Nováček
motor je jako nahr.dil....myslel jsem spis neco podle cehopoznam ze VIN je ten co ma na aute byt a neni treba z jinyho auta
-
- Test driver
prave preto ma zarazilo, že píšeš, že je štítek vin na motore..
nepoznam to už nijako inak, ale su tam pomocky, ako vyrobný datum okien,pasov, pačiek a v podstate všetkých dielov v aute by mali byt ten rok, max.minuly..
nepoznam to už nijako inak, ale su tam pomocky, ako vyrobný datum okien,pasov, pačiek a v podstate všetkých dielov v aute by mali byt ten rok, max.minuly..
-
- Nováček
myslel jsemjako ze v mot prostoru je plech stitekn nanejtovany...datum vyroby na sklech a dilech jak na motoru a i vinterieru tak nejak sedí...jediny co je jiny jsou data pasu a to i zadnich.Ale duvod proc se po tom pidim je ze podle nejakejch databazi vyrobce by melo auto mit jinou barvu nez ma...
VIN vypada normalne ale jsou tam nejaky detaily co mi nesedi...ale treba uz magorim a je to normalni...
Nemuzete mi nekdo poslat detailni foto VINu abych to mohl porovnat?diky

Nemuzete mi nekdo poslat detailni foto VINu abych to mohl porovnat?diky
-
- Test driver
napis jamakovi, dufam, že sa nebude na mna hnevat, on ti ho rozkličuje..podla akeho, alebo kde si nechal rozklucovat ten vin?
ako nesedia tie pasy?
ako nesedia tie pasy?
- jamaka
- Test driver
poslednych 7 znakov na cisle motora ti musi sediet s poslednymi znakmi na VIN.
chmelko - co uz mam robit?

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
-
- Test driver
diky moc 

-
- Nováček
kluci a kde najdu cislo motoru???na stk si opsali typ ale nevim odkud...kde to mam na tom motoru hledat...koukal jsem a nikde jsem ho na prvni pohled nevidel...jamaka píše:poslednych 7 znakov na cisle motora ti musi sediet s poslednymi znakmi na VIN.
jinak pasy nesedej zadni rokama ma to byt 03 a je tam 99 a predni jsou 12.03 ale auto ma byt do provozu 05,03.Jinak co jsem koukaltak veskery dily jako palubovka el svazky v inter.,el svazky v motoru hadice,listy na dverich zadni plato...to vsechno sedi..je tam cca 03,03....i vybava je dle katalogu vyrobce shodna s tim co v aute je...fakt nevim....nechci zas nejak na to nikde moc upozornovat aby jsem taky nechodil pesky a auto nebylo nekdo v pr...li
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je trosku divne, kdyz predni pasy jsou vyrobeny 12/2003 ale auto slo do provozu 05/2003, ne? Pojal bych sakra podezreni, ze kvuli bouracce byly meneny. S tim by mohla i souviset pripadna zmena barvy karoserie.
-
- Nováček
jj bourany to bylo ale nebylototas az tak hrozny...chtel jsem se podivat i na rok airbagu ale netusim jak se oddelavaj a za boha na to nemuzu prijit
Jinak olakovany to na 100% nebylo.

Jinak olakovany to na 100% nebylo.
-
- Test driver
bolo to burane,nieje to 100 pero olakovane a strelene/vymenene/ bezpecnostne pasy...nechcem Ta strasit,ale toto cele niecim smrdi

-
- Test driver
na tak maly tukanec aby boli menene všetky 4 pasy?
pásy su tzv.D znakove diely (to znamena život ohrozujuce/zachranujuce) ako brzdy, airbagy a pod...nieje možne aby do auta ,ešte aj po FL dali 4 roky stare dozadu a ešte o par mesiacov mladšie ako auto samotne dopredu...niekto sa s tým pekne pohral a radím to poriadne overit..
pásy su tzv.D znakove diely (to znamena život ohrozujuce/zachranujuce) ako brzdy, airbagy a pod...nieje možne aby do auta ,ešte aj po FL dali 4 roky stare dozadu a ešte o par mesiacov mladšie ako auto samotne dopredu...niekto sa s tým pekne pohral a radím to poriadne overit..
- jamaka
- Test driver
no tazko povedat co s tym bolo. mohlo to byt auto z NL, kde su na predaj aj dvojmiestne kombiky a tie maju len dve sedacky, takze ostatne niekto dorobil a dal tam pasy ake mu prisli pod ruku. A pri buracke aj tak pasy nemenis. Su to len sproste mechanicke navijaky, ktore sa v podstate nepokazia (teda pokial nevyletis aj zo sedackou z auta).
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
-
- Nováček
proto bych chtel zkouknout i pytle....jak se vyndava ten z volantu???nemuzu na to prijitzirafak píše:bolo to burane,nieje to 100 pero olakovane a strelene/vymenene/ bezpecnostne pasy...nechcem Ta strasit,ale toto cele niecim smrdi![]()

jj je mi to taky divny s rema pasama ale na druhou stranu sakra vsechny ostatni dily rokem i mesicem sedí