Nahoru je naproti petce, zkus to, kdyby to neslo, proste to tam narvienjoy píše: 01.01.2021 22:19 Jako úplně skvělej fór je, že mi to to radí řadit nahoru, když mám zařazenou pětku

Jenomže automat bych nikdy nechtěl, na tyhle "vymoženosti" prostě nejsem. Nemám rád, když nějaký stroj přemýšlí a dělá něco za mě, to bych si tu jízdu neužil. Jsem prostě asi stará škola. K automatu mě donutí až nějaký hybrid nebo elektroovo píše: 02.01.2021 08:50 Tak pokud je ta 'zánovní ojetina' v automatu, tak bych se nebál, tam to dusit pod plynem v nízkých otáčkách ani nejde.
 , až v době kdy nebude na výběr a jiná "normální" auta už nebudou. Ale doufám, že tohle snad ve svém řidičském životě už nezažiju.
  , až v době kdy nebude na výběr a jiná "normální" auta už nebudou. Ale doufám, že tohle snad ve svém řidičském životě už nezažiju.

Pravda je, že na dálnici to s tempomatem vyjíždí kopce bez podřazování i tam, kde bych u manuálu asi už řadil. Ale při šlápnutí na plyn to podřadí vždy.ZaQik píše: 02.01.2021 09:53 zklamu Te - nove automaty bohuzel trapi motor v nizkych otackach skoro celou jizdu
Já jsem si všiml, že dneska se sportovní režim na volič u naftových motorů už ani moc nedává. Ale pokud máš navolen sportovní režim a řadíš manuálně, tak by snad tempomat přeřadit neměl... ale nevím, nezkoušel jsem takovou kombinaci.stano. píše: 02.01.2021 10:07 ...Co ma serie je "sportovy rezim" (ak sa to na naftovom MPV da vobec tak volat).
...
No ale kolko soferov to takto riesi...

žádný EB který by tě nedovezl
  žádný EB který by tě nedovezl    

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 4 hosti