Update: před 3 týdny jsem mu přes právníka poslal předžalobní výzvu a návrh mimosoudní dohody. On to nechal bez reakce až do neděle, kdy to chtěl opravit s tím kámošem. Pak sepsal ten jeho canc, který je úplně na hovno, tak jsem to aspoň zapracoval do toho svého návrhu mimosoudní dohody a poslal mu to.pkadecka píše: 12.07.2023 09:15 Posílal jsem mu už dřív písemný návrh dalšího postupu, mnohem podrobnější a chtěl jsem po něm, aby to podepsal a podpis nechal úředně ověřit. Jeho reakce byla napřed nepodepisovat nic a teď, když dostal od právníka předžalobní výzvu, si pozval toho kámoše, kterej mu potvrdil, že ten fucking beton musí pryč a sesmolil tenhle hajzlpapír...

Jasný, lopatou po kebuli je vzít nemůžeš.... ale pak se nemůže jeden divit, že nekomu občas bouchnou saze. Jsi v práci, stres, máš nějakej tachograf nebo jak se to jmenuje, máš někde bejt v nějakou dobu. A pak tě zablokujou pokrytecký dementi, který vlastně ani neví za co bojujou a po skončení svý akce si stejně dojdou nakoupit do obchodáku zboží, který tam asi ve skladu nevyrostlostano. píše: 14.07.2023 09:48 Robia chujoviny a obmedzuju ostatnych. Ale tak ako nemozes tlct lopatou volica SPD/buresa, nemozes ani ich.

V tomhle ja vidim ten obrovskej rozdil, jedni kecaj a druzi zapaluji auta, pichaji gumy atd., je to stejna verbez jako ti na pr. okruhu.Karel2 píše: 14.07.2023 13:46 jenze mezi tema idiotama na ceste a kecalama na netu je obrovskej rozdil, jedni "jen" pisou a tihle te fyzicky omezujou

Když jsem viděl jejich jedničkovou fábii, která neměla zadní lemy a byla prohnilá víc jak bráchova Felicie do lesa, tak to jsem na paní vyprskl, že takhle se bavit rozhodně nebudeme a jestli s tím má problém, že si k tomu zavoláme policajty....Tak jí na chvíli sklaplo..Vyjádření pána: " No já jsem měl vyřazeny a spletl jsem si pedály..."
 Když jsem viděl jejich jedničkovou fábii, která neměla zadní lemy a byla prohnilá víc jak bráchova Felicie do lesa, tak to jsem na paní vyprskl, že takhle se bavit rozhodně nebudeme a jestli s tím má problém, že si k tomu zavoláme policajty....Tak jí na chvíli sklaplo..Vyjádření pána: " No já jsem měl vyřazeny a spletl jsem si pedály..."   

brzdná dráha  prostě žádná...Takže vypisování toho formuláře pro pojišťovny - do toho paní od pána byla znovu protivná a nervní že spěchá...to už jsem se v ten moment moc zpátky nedržel a vyloženě jsem po ní zařval, že mě to absolutně nezajímá! Zatím to vypadá předběžně na zadní nárazník, výplň co je pod ním před zadním čelem, kufrový dveře jsou trošku prohnutý a je v nich důlek v hraně  a nevím, jak vypadá zadní čelo. Takže čekám na likvidátora, až si přijede udělat fotky a co z něj vypadne za nacenění...
 brzdná dráha  prostě žádná...Takže vypisování toho formuláře pro pojišťovny - do toho paní od pána byla znovu protivná a nervní že spěchá...to už jsem se v ten moment moc zpátky nedržel a vyloženě jsem po ní zařval, že mě to absolutně nezajímá! Zatím to vypadá předběžně na zadní nárazník, výplň co je pod ním před zadním čelem, kufrový dveře jsou trošku prohnutý a je v nich důlek v hraně  a nevím, jak vypadá zadní čelo. Takže čekám na likvidátora, až si přijede udělat fotky a co z něj vypadne za nacenění... 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 6 hostů