Update: před 3 týdny jsem mu přes právníka poslal předžalobní výzvu a návrh mimosoudní dohody. On to nechal bez reakce až do neděle, kdy to chtěl opravit s tím kámošem. Pak sepsal ten jeho canc, který je úplně na hovno, tak jsem to aspoň zapracoval do toho svého návrhu mimosoudní dohody a poslal mu to.pkadecka píše: 12.07.2023 09:15 Posílal jsem mu už dřív písemný návrh dalšího postupu, mnohem podrobnější a chtěl jsem po něm, aby to podepsal a podpis nechal úředně ověřit. Jeho reakce byla napřed nepodepisovat nic a teď, když dostal od právníka předžalobní výzvu, si pozval toho kámoše, kterej mu potvrdil, že ten fucking beton musí pryč a sesmolil tenhle hajzlpapír...![]()
Jasný, lopatou po kebuli je vzít nemůžeš.... ale pak se nemůže jeden divit, že nekomu občas bouchnou saze. Jsi v práci, stres, máš nějakej tachograf nebo jak se to jmenuje, máš někde bejt v nějakou dobu. A pak tě zablokujou pokrytecký dementi, který vlastně ani neví za co bojujou a po skončení svý akce si stejně dojdou nakoupit do obchodáku zboží, který tam asi ve skladu nevyrostlostano. píše: 14.07.2023 09:48 Robia chujoviny a obmedzuju ostatnych. Ale tak ako nemozes tlct lopatou volica SPD/buresa, nemozes ani ich.
V tomhle ja vidim ten obrovskej rozdil, jedni kecaj a druzi zapaluji auta, pichaji gumy atd., je to stejna verbez jako ti na pr. okruhu.Karel2 píše: 14.07.2023 13:46 jenze mezi tema idiotama na ceste a kecalama na netu je obrovskej rozdil, jedni "jen" pisou a tihle te fyzicky omezujou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů