FoFo 1,6 16v ´99
Ahoj chtěl bych všem poděkovat,měl jsem uplně stejný problem/lupaní od podvozku /vyměnil jsem tyčky řízení a vono hov... pořad to lupalo,tak mě napadlo podivat a pohledat tady na foru a ejhle našel jsem tu toto tak jsem to podle navodu vyndal a hurááá lupaní je pryč HURÁ TICHÓÓÓÓOÓÓPeter píše:
Ze vnitř kabiny,sundaš kastlik u řidiče pod volantem,asi 5 vrutu/pro lepší přístup /a ten bazmek je po pedalama chycenej jedním šroubem, někdo to tu řešil tak že tam dal podložky atd.. ja ho vyndal je klidherdos píše:tento bazmek sa vymontovava z vnutra kabiny alebo zvonka? a nachadza sa iba na brzdovom pedaly alebo aj na spojke. sorry za moje otazky ale som čo sa týka aut amater.
Jo, přesně!!! Když jsem ten zvuk (lupání) začal registrovat, tak co bylo první, že jsem nechal zkontrolovat vůle na zadní nápravě, protože zvuk šel zezadu. Houby houby, zlatá rybko. Pak jsem si všimnul, že to má souvislost s pedálem spojky, resp. brzdy a to mě definitivně nasměrovalo.ihrdlick píše:Já to řeším už 3 roky, návod na odstranění mám, jen se k tomu dokopat. To lupnutí-bouchnutí u mě jde slyšel jakkyby zezadu, ale je to asi vepředu. Dělá mi to při sešlápnutí brzdy při zatáčení vpravo a po spojce při rovné jízdě na nerovnosti. Zkusím ty podložky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti