Budete jezdit bez rezervní pneu?
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Budete jezdit bez rezervní pneu?
co se tyce rezervy, tak ani nevim ze se ma povinnost ji vozit zrusit, tak ci tak taky bych ji urcite nevyhodil. Co se tyce tech zarovek, tak ty sice vozim, ale pochybuju ze bych je umel vymenit, ikdyz manual v aute mam, ikdyz mozna jo, tezko rict, kazdopadne leckdo ne, takze to by se myslim dalo ozelet... Osobne bych radsi kdyby misto takovychto volovin zakazali treba telefonovat z auta a to i s HF, protoze vetsina lidi co znam, kdyz vola, tak se na to rizeni stejne nesoustredi a to ze maj volne ruce jim je uplne k prdu....Proto ja treba neresim zadny HF do auta, nechci ho, kdyz mi nekdo vola, tak bud ten telefon vezme spolujezdec, nebo nekde zajedu a zastavim a nebo proste zavolam pozdejc...Tuhle me nedavno malem sejmul nejakej blbec na prechodu, v drzce cigaro, v ruce telefon, tak sem mu nakopl dvere, ten jen cumel....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
- TobiZC
- Pokročilý
Jen nech bejt, ještě se saabem jsem píchla dvakrát v jednom dni. Nejdřív jsem kolo prostě vyměnila za rezervu ale tu prorazil o 10 km dál hřebík z božích muk…a jak mi sprej zachránil dobrou náladu a odpoledne…v autě vozím od té doby oboje.Damon píše:V soukr máme velkou rezervu a ve služebáku malou ale určitě ne sprej. Ten tak na motorku to je jiná.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- caker
- Nováček
No jezdit bez rezervy neni pry moc dobry pac u nekterych aut to rezervi kolo dela jakoby deformacni zonu pri pripadne kolizi tak fakt nevim co kdo zas vymysli za blbosti.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No v tomhle ohledu u některých aut bude muset být povinně. Znovu uvedu, že rezervu vozit budu i proto, že než za jízdy zjistíš, že máš defekt, tak ta guma je už většinou nepožitelná. Nějaký spreje jsou dobrý tak akorát když přijdeš k autu a zjistíš, že máš prázdnou gumu
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nemam garaz, takze vozim "celou" dilnu v kufru a nejaka rezerva navic mi uz vubec nevadi. Sprejum neverim.
- jisol
- Nováček
No pokuď bych potřeboval zvětšit kufr tak bych rezervu asi vyhodil a vozil spray, ale zatím nepotřebuju tak plnohodnotná rezerva je jistota.
MONDEO 2.0 TDCi 2011
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Jestli budu někdy potřebovat větší kufr, seženu si dojezdovku a vyhodím ty polystyreny. Přeci jen 100l objemu navíc za to stojí. Ale nějaké dítě je v nedohlednu (doufám
) a na dovolenou jezdíme ve dvou, takže i těch nynějších cca 280l bohatě stačí.

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
já mám taky dojezdovku a určitě si ji nechám,podle mě totální blbost rušit rezervní kolo 

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
známý teď zrušili gumu - sice to bylo tím že měli nějakou nekvalitní, zpuchřelou a podhušťěnou - ale díky rezervě aspoň mohli dojet do servisu. Jinak by platili docela pálku za odtah....
Ja vubec neuvazuju o tom ze bych z auta tu rezervu vyhodil.... stát se může ledacos...
Ja vubec neuvazuju o tom ze bych z auta tu rezervu vyhodil.... stát se může ledacos...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie:
- NEEO
- Test driver
Bez rezervy nejezdím!!!!!!!!!!!