No pozdrav pánbůh, to jsem zvědavej, jde je zakopanej pes - za tu cenu (když si člověk ještě připočte provizi prodejce) mně to přijde víc než divný, ale přeji ti opak!mates píše:Tak se mi čekání snad vyplatilo a špatnou zkušenost vystřídala lepší. Dnes jsem nakoupil - v Chebu v bazaru autorizovaného prodejce. Ford Focus combi 1,6 16V, do provozu 10/2002, koupeno v ČR, 2. majitel, nebourané, serviska prokazatelně do 57.tis v servisu Ford, poté nový majitel servisoval v autodílně a doložil fakturou, najeto - myslím že poctivých 93. tis km - stav auta tomu odpovídá. Výbava 2 x pytel, klima, rádio, centrál na DO, mlhovky, př. okna a zrcátka v el.. Bratru za 170.tis. Měl jsem s sebou svého "automehániko", který měl chladnou hlavu. Já jsem opojen a doufám, že bude vše OK.
Provize nemusi byt zavratna. Ja jsem prodaval R19 pres bazar a provize byla 2000Kc.Foqus píše:No pozdrav pánbůh, to jsem zvědavej, jde je zakopanej pes - za tu cenu (když si člověk ještě připočte provizi prodejce) mně to přijde víc než divný, ale přeji ti opak!mates píše:Tak se mi čekání snad vyplatilo a špatnou zkušenost vystřídala lepší. Dnes jsem nakoupil - v Chebu v bazaru autorizovaného prodejce. Ford Focus combi 1,6 16V, do provozu 10/2002, koupeno v ČR, 2. majitel, nebourané, serviska prokazatelně do 57.tis v servisu Ford, poté nový majitel servisoval v autodílně a doložil fakturou, najeto - myslím že poctivých 93. tis km - stav auta tomu odpovídá. Výbava 2 x pytel, klima, rádio, centrál na DO, mlhovky, př. okna a zrcátka v el.. Bratru za 170.tis. Měl jsem s sebou svého "automehániko", který měl chladnou hlavu. Já jsem opojen a doufám, že bude vše OK.
cena podezrele nizka ale mozne je vsechnomates píše:Tak se mi čekání snad vyplatilo a špatnou zkušenost vystřídala lepší. Dnes jsem nakoupil - v Chebu v bazaru autorizovaného prodejce. Ford Focus combi 1,6 16V, do provozu 10/2002, koupeno v ČR, 2. majitel, nebourané, serviska prokazatelně do 57.tis v servisu Ford, poté nový majitel servisoval v autodílně a doložil fakturou, najeto - myslím že poctivých 93. tis km - stav auta tomu odpovídá. Výbava 2 x pytel, klima, rádio, centrál na DO, mlhovky, př. okna a zrcátka v el.. Bratru za 170.tis. Měl jsem s sebou svého "automehániko", který měl chladnou hlavu. Já jsem opojen a doufám, že bude vše OK.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti