Originál Xenony - nivelace MONDEO
- kutil
- Junior
Re: Originál Xenony - nivelace MONDEO
Když zatížím kufr a rozsvítím, tak světla sjedou dolů, ale pak zase vyjedou nahoru. A myslím, že mi to svítí hodně slabě. A pokud to svítí do nebe, tak pak je silnice osvícena málo. Když se podíváš na vrata tech garáží, tak stín s dálkou jde nahoru a ne dolů. Může to být i důvod, proč na mě protijedoucí blikají. Již jsem to reklamoval v servisu u Forda, ale je to prý v pořádku.
Mondeo 2.2TDCI 114kW/390Nm r.v.2006
https://moje.auto.cz/superkutil/tank.html
Fiesta 1.25 55kW r.v.2001 https://moje.auto.cz/superkutil/divoch.html

Fiesta 1.25 55kW r.v.2001 https://moje.auto.cz/superkutil/divoch.html
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam za sebou 500km s xenonama.jsou serizeny,novy vybojky...svetla pozehnane,nikdo neblika.jsem moc spokojenej 

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Kota: Vítej mezi xenonařema a at slouží 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Díky...i když jeden problém s nima je.Začnu to asi řešit u sebe ve vlákně... 

-
- Junior
Ahoj kluci,nevim jestli to sem muzu dat ale nechci zakladat nove vlakno,dlouho premyslim o xenonach a tady http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projekt ... slim-trafa neni to spatny?prijde me to docela dobrej napad a misto dalkovych bych dal deni sviceni,co vy na to?
FORD MONDEO MK3 r.v.2001 2.0i 107kw
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
CLOVĚČE!...tys mi uplně vzal vítr s plachet....sem si řikal po novym roce, jak se tady hezky blejsknu....s bixenonama....já to mám v plánu po novém roce, jen bacha at je sada pro H7 to sou žárovky potkávacích, upevňuje se to přes závit, na místo dirky pro žárovku, rozdělává se přední plast světla, takže rozlepení světlometu, a pak je složitá ta elektrika....jinak to bude o to angel eyes, bílé, viděl sem to na živáka....svítí to jako když dáš do superba co má čočku s halogenem hid sadu....takže suprově...angly svítěj taky dost...troufám si říct že i víc jak BMW..a ty to maj jako denní svícení....
Do dálkovejch hezky chystám H1 nebo co tam je, prodávaj jako led žárovku...a dám to na zvlášť spínač...
kdybys to dělal dřív udělej fotky.....prosím
Do dálkovejch hezky chystám H1 nebo co tam je, prodávaj jako led žárovku...a dám to na zvlášť spínač...

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
-
- Zkušený
Tak mi odešla výbojka, nebo nějaká elektronika
Poslední dobou se mi občas stalo, že se během jízdy jeden xenon vypnul. Poté stačilo jen opětovné vypnutí a zapnutí a jel dál, ale dnes už nepomohlo ani to a hned po opětovném nahození zablikal a vypnul se.
Snad dnes večer, nebo během zítřejšího dne zkusím přehodit za starou výbojku a budu chytřejší v čem je problém...

Poslední dobou se mi občas stalo, že se během jízdy jeden xenon vypnul. Poté stačilo jen opětovné vypnutí a zapnutí a jel dál, ale dnes už nepomohlo ani to a hned po opětovném nahození zablikal a vypnul se.
Snad dnes večer, nebo během zítřejšího dne zkusím přehodit za starou výbojku a budu chytřejší v čem je problém...
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
frantiku,a ty si to videl primo na mondeu?ja mam jenom strach ze to v te parabole bude vypadat hnusnefrantik.17 píše:CLOVĚČE!...tys mi uplně vzal vítr s plachet....sem si řikal po novym roce, jak se tady hezky blejsknu....s bixenonama....já to mám v plánu po novém roce, jen bacha at je sada pro H7 to sou žárovky potkávacích, upevňuje se to přes závit, na místo dirky pro žárovku, rozdělává se přední plast světla, takže rozlepení světlometu, a pak je složitá ta elektrika....jinak to bude o to angel eyes, bílé, viděl sem to na živáka....svítí to jako když dáš do superba co má čočku s halogenem hid sadu....takže suprově...angly svítěj taky dost...troufám si říct že i víc jak BMW..a ty to maj jako denní svícení....

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..na živo sem to viděl ve felcii, měla čirou, a svítilo to pěkně, je to o něco menší čočka,ale zas tak ne...podle mě je to lepší řešení než dát za origo xenony ja nevim 14 tis. a pak stim mít patálie, jako Koťa a podobně...tohle je hidka, a v čočce, neoslnuje, a nesvítí celá parabola, policajt nemuže říct ani pul slova, a superby taky nemaj ostřikovače, a bude skoumat nivilaci?...že by si jeden chlupatej dřepnul do kufru a drujej koukal na naklápění světel?...
..Psal sem si s jednim servisem, poblíž prahy...
Cituji:
Tuším že vy ještě zátěžový modul potřebovat nebudete.
Komplet montáž bixenon čoček stojí 5500,-Kč ( čočky, veškerý materiál, práce, seřízení )
Zátěžový modul 1 ks 299,- Kč ( potřeba jsou 2 ks )
Pokud budete mít zájem o montáž, dejte mi prosím vědět dopředu, je to dost náročné a zabere to dost času.
S pozdravem Petr Hybeš
Foto dokumentace.. ...když si k tomu dám ještě po dvou stovkách namontovat imitaci náklonu, sem tam za hezkejch 6 ts. a bez starostí....snad(motorek co po nastartování zahejbe světlama nahoru a dolu)
...koukal sem na origo xenony, so více vyšouplé jakoby z paraboly, ta čočka co je dodávaná stím, bude schovaná více v parabole....takže zastak ošklivé to není...a hlavně tam jsou i fotky na octávce pažoutovy a pod. tak se podle toho dá udělat obrázek...ale zas mondeo má velká světla...mě jde o čočku jako takovou, řešení bez razantního zásahu do světla, a oklamíní fíků...
a to tohle řeší...
edit: ted mě tak napadlo, co to zkusit dát místo dálkovejch, a do potkávaček denní, aby na tu čočku byla jakoby menší parabola aby to nebylo jako pěst na oko...
..Psal sem si s jednim servisem, poblíž prahy...
Cituji:
Tuším že vy ještě zátěžový modul potřebovat nebudete.
Komplet montáž bixenon čoček stojí 5500,-Kč ( čočky, veškerý materiál, práce, seřízení )
Zátěžový modul 1 ks 299,- Kč ( potřeba jsou 2 ks )
Pokud budete mít zájem o montáž, dejte mi prosím vědět dopředu, je to dost náročné a zabere to dost času.
S pozdravem Petr Hybeš
Foto dokumentace.. ...když si k tomu dám ještě po dvou stovkách namontovat imitaci náklonu, sem tam za hezkejch 6 ts. a bez starostí....snad(motorek co po nastartování zahejbe světlama nahoru a dolu)
...koukal sem na origo xenony, so více vyšouplé jakoby z paraboly, ta čočka co je dodávaná stím, bude schovaná více v parabole....takže zastak ošklivé to není...a hlavně tam jsou i fotky na octávce pažoutovy a pod. tak se podle toho dá udělat obrázek...ale zas mondeo má velká světla...mě jde o čočku jako takovou, řešení bez razantního zásahu do světla, a oklamíní fíků...

edit: ted mě tak napadlo, co to zkusit dát místo dálkovejch, a do potkávaček denní, aby na tu čočku byla jakoby menší parabola aby to nebylo jako pěst na oko...
- tomik...
- Zkušený
No nevypadá to v těhlech světlech špatně, ale v těch mondeáckej si to nějak neumim přestavit, ale dřív jsem po tom taky pokukoval, ale když jsem měl možnost koupit origo xenony za 5000,- tak to bylo jasný...
Jinak superb ostřiky normálně má
Jinak superb ostřiky normálně má

Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 
Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30

Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ono to s ostřikama nebude tak hrozný, ve vyhlášce totiž není uvedeno že když máš xeny že musíš mít ostřiky, a podle Berounskejch dopraváků se ostřiky neřešej.(dál stejně většinou nejezdím
)

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

-
- Zkušený
Dnes jsem zjistil, že mi nefunguje ani dálkovka tak problém bude ve světle.m.a.x.i.m.u.s píše:Tak mi odešla výbojka, nebo nějaká elektronika![]()
Zrovna jsem ho vytáhnul z auta a konektor vypadá bez oxidace...
Napadá někoho něco? Zkusím to zatím rozebrat, jestli něco neuvidím pod tím krytem.
Ex ST220 model 2004
-
- Zkušený
Tak jsem to rozdělal a znovu složil. Vypadá to, že vše funguje, ale uvidím až večer po cestě domů jestli se xenon náhodou nevypne.
Jinak když jsem zkoušel dálkové tak se mi u druhého světla začalo z dálkovky kouřit a už nesvítí tak jsem zvědavý co uvidím až rozdělám i to druhé světlo
Teď zkusím vyčistit čočku rozlepením světlometu, který mám venku a potom se vrhnu na druhý.
Jinak když jsem zkoušel dálkové tak se mi u druhého světla začalo z dálkovky kouřit a už nesvítí tak jsem zvědavý co uvidím až rozdělám i to druhé světlo

Teď zkusím vyčistit čočku rozlepením světlometu, který mám venku a potom se vrhnu na druhý.
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
frantik:asi do toho pujdu.......
premyslel jsem ze si to namontuji sam,ale pokud pises ze ten servis to udela se vsim vsudy za sest tis tak bych to nechal asi udelat,alespon bude mene starosti,myslis ze bych te mohl poprosit o kontakt,ze bych se zeptal kdy by meli cas 

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..telefon jsem poslal na SZ, není dobré ho zveřejňovat bez vědomí majitele, jinak odkaz na stránky sem mohu dát...
SERVIS HYBES
...mam dojem že mondeo parabola je více dovniitř než octávky na fotkách,takže se více schová...bixenony na mondeu MK3 tady na foru nikdo nemá, by jsme byli první...
......a k vzhledu, když se to cclfko bo jak se tomu nadává, napojí na parkovačky, a ty budou taky led, myslím že by to nemusel být až tak znechucující zážtek pro oči
co ty na to...
..každopádně ho to nech nafotit....nebo si to fot....
y měla bejt otázka hodky a půl, jedno světlo...s myslim... 

...mam dojem že mondeo parabola je více dovniitř než octávky na fotkách,takže se více schová...bixenony na mondeu MK3 tady na foru nikdo nemá, by jsme byli první...

......a k vzhledu, když se to cclfko bo jak se tomu nadává, napojí na parkovačky, a ty budou taky led, myslím že by to nemusel být až tak znechucující zážtek pro oči

..každopádně ho to nech nafotit....nebo si to fot....