to raz za cas odstranime a bude
 vosk je samozrejme zjazdarsky pre najvyssie teploty

Včera přišlo poštou - a vzhledem k tomu, že auto bylo umyto v sobotu, tak jsem hned 2 hodinky strávil rozcvičkou s hadrou v ruce.spanel píše:Celkem jsem byl spokojen u svého minulého auta s produkty fy Simoniz, nyní jsem si objednal jak vosk, tak autošampon s voskem a přípravek na ošetření vnějších plastů, tak až to vyzkouším na FoFíkovi, dám do tohoto příspěvku info.
 Vosk jsem koupil SIMONIZ Diamond Hard Wax (150,- Kč/0,5 L) a k tomu (ještě že
  Vosk jsem koupil SIMONIZ Diamond Hard Wax (150,- Kč/0,5 L) a k tomu (ještě že  ) i SIMONIZ Ošetřovač vnějších plastů (170,- Kč/0,5 L).
 ) i SIMONIZ Ošetřovač vnějších plastů (170,- Kč/0,5 L). Jeden by ale nevěřil, jak je to auto velké, ještě že nemám S-Maxe.
 Jeden by ale nevěřil, jak je to auto velké, ještě že nemám S-Maxe.  
  . Ten ošetřovač je na vodní bázi, a tak, když jsem trochu znečistil lak, tak jsem to lehce utřel.
 . Ten ošetřovač je na vodní bázi, a tak, když jsem trochu znečistil lak, tak jsem to lehce utřel.   

....
....

Před 14dny jsem nanášel Red Mist a stejný účinek, nyní čekám na zásilku z Anglie a vrhnu se na auto znova
  Před 14dny jsem nanášel Red Mist a stejný účinek, nyní čekám na zásilku z Anglie a vrhnu se na auto znova   

tak ci tak musis ist na wapku a riadne to ususit ! aj ked na druhej strane, ak mas doda, tak ta aspon hreje na dusi pocit vynalozenej prace a podporenia podnikatelskeho sektora vo svete
 tak ci tak musis ist na wapku a riadne to ususit ! aj ked na druhej strane, ak mas doda, tak ta aspon hreje na dusi pocit vynalozenej prace a podporenia podnikatelskeho sektora vo svete 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host