vysvětlete mi jak jí mám přeprogramovat....ted jsem teda mimo...stříllíte tu odbornosti na mě
 vysvětlete mi jak jí mám přeprogramovat....ted jsem teda mimo...stříllíte tu odbornosti na mě  

nic ve zlým, ale v tomto tématu to cituji několikrátmischa123 píše:chlapáci dík...ale nejdříve bych začal něčím jednoduššímvysvětlete mi jak jí mám přeprogramovat....ted jsem teda mimo...stříllíte tu odbornosti na mě
 a na celém fóru je jistě spousta příspěvků, kde se to dozvíš, takže hledej šmudlo...
  a na celém fóru je jistě spousta příspěvků, kde se to dozvíš, takže hledej šmudlo...

jak jednoduché, a ty bys hned lopatou rozebíral celé FoFomischa123 píše:tak jsem to spároval píplo to a už funguju,super

, já to jen převzal, ovšem i najít to dalo fušku... skoro půl roku otravovat se s klíčem
, já to jen převzal, ovšem i najít to dalo fušku... skoro půl roku otravovat se s klíčem  )
)
 Díky za tip.
 Díky za tip.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host