.. ja tam byl predloni, apartman jsme meli hned u ty lanovky co spojuje Tonale a di Legno .. premejslel jsem, zda jet letos znovu, ale chtel bych zase zkusit neco novyho
  .. ja tam byl predloni, apartman jsme meli hned u ty lanovky co spojuje Tonale a di Legno .. premejslel jsem, zda jet letos znovu, ale chtel bych zase zkusit neco novyho  

.. za mesic frcim zkusit Apricu (holt letos uplne nevychazej finance), ale reference jsou zatim dobry .. je to cca jeste 40km za Tonale .. uvidime
 .. za mesic frcim zkusit Apricu (holt letos uplne nevychazej finance), ale reference jsou zatim dobry .. je to cca jeste 40km za Tonale .. uvidime  

,tak jedu k nám.Pokud bych si chtěl zajezdit,kvalitně,tak určitě do zahraničí...Tam už maj to pívo dražší
 ,tak jedu k nám.Pokud bych si chtěl zajezdit,kvalitně,tak určitě do zahraničí...Tam už maj to pívo dražší  

V Italii jsme lemtali celkem slušný lokální pivo v hospodě za 2,50 Eur nebo si kupovali na privát luxusní španělskou dvanáctku ve SPARu za 1,3Eur/litr . Každopádně... na pořádný kopce jezdím lyžovat (s přiměřenym chlastáním, to dá rozum
 V Italii jsme lemtali celkem slušný lokální pivo v hospodě za 2,50 Eur nebo si kupovali na privát luxusní španělskou dvanáctku ve SPARu za 1,3Eur/litr . Každopádně... na pořádný kopce jezdím lyžovat (s přiměřenym chlastáním, to dá rozum   ), chlastat můžu doma a nekazim si sportovní výkony....
 ), chlastat můžu doma a nekazim si sportovní výkony....
 Na sjezdovce jsem byl jen dvakrát
  Na sjezdovce jsem byl jen dvakrát   
   Ale když jsme tam za rok zase přijeli,vítal nás vrchní jako válečné veterány...A takto stráveného času by mi zkrátka bylo v zahraničí líto.Ale neříkám,že se mi to nelíbilo
  Ale když jsme tam za rok zase přijeli,vítal nás vrchní jako válečné veterány...A takto stráveného času by mi zkrátka bylo v zahraničí líto.Ale neříkám,že se mi to nelíbilo   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů